#17:
Autor:
gigi27
Postano:
22.04.2010. 15:44
Eto, ja studiram na filozofskom i na mojoj studijskoj grupi nas ima 38. Mislim da je samo jedna osoba očistila sve ispite prošle godine. To znači da bi se samo jedna osoba trebala osloboditi od plaćanja u potpunosti.To je kralikica i htjela postići.Bolje nek nam vrate stara pravila, natjeraš prosjek na 4, 2 pa ne plaćaš iduću godinu uopće. Kakvi su to mugeri; kako god okreneš, studente su namagarčili!
A gost12345, nisam dugo čula nekog da piše takve gluposti kao ti.Baš su oni koji su vodili prosvjed propalice, vječni studenti i sl!!! Većina njih, napominjem, su najbolje što filozofski faks ima i to odgovorno tvrdim jer sam s tim ljudima komunicirala. To su mladi ljudi koji nešto kuže, koji su društveno svjesni za razliku od kratkovidnih studenata koji ne vide dalje od svojih knjiga. Nije ti dovoljno da zujiš u knjigu samo da bi bio intelektualac, potrebno je puno, puno više. Većina tih pasivnih studoša sutra sigurno neće biti intelektualci kakve trebamo.O studentskom prosvjedu sve najbolje, iako je od početka bio osuđen na propast.I bez ikakvog polučenog uspjeha, on je sam po sebi uspjeh!
|