Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » I vodiči su krivi jer turisti ne kupuju suvenire!? Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  MacaPapucharica Postano:
e, da, sad sam tek primijetila da je naslov sa !? pa izgleda i da dotična novinarka nije baš toliko sigurna u to

#17:    Autor:  exHOP3on Postano:
ma nis skužila, da sam npr. vlasnik restorana bi ugovorene rezervacije poništavao u slučaju da kasne pol sata jer bi štetili normalnom poslovanju, isto tako i za muzeje i ostalo, pa bi onda agencije možda pokušale konkurirat međusobno kvalitetom programa.
i da, znam otprilike kakve sve komplikacije postoje, mislim, poslovanje ko poslovanje, zajebano pogotovo uz rokove (valjda se zato na engleskom i zovu DEAD LINES Wink )

#18:    Autor:  PEGY Postano:
Ja sam to shvatila ovako: kriva je turistička zajednica,ministarstvo turizma i zakonopisac te ministar turizma ima odmah podnijeti ostavku! I stvar riješena.

#19:    Autor:  MacaPapucharica Postano:
PEGY je napisao/la :
Ja sam to shvatila ovako: kriva je turistička zajednica,ministarstvo turizma i zakonopisac te ministar turizma ima odmah podnijeti ostavku! I stvar riješena.

Very Happy Very Happy Very Happy

#20:   Re: I vodiči su krivi jer turisti ne kupuju suvenire!? Autor:  lufus Postano:
Bilo bi šteta da se suvenirnica zatvori jer stvarno ima odličnih stvari što olakšava život kad stranci dolaze u Osijek. Do nedavno je bilo teško naći i razglednicu Osijeka na kojoj nisu slike Osijeka 80-ih. Vlasniku zamjeram jedino slabo ulaganje u marketing jer nedovoljno ljudi zna da takva suvenirnica i postoji.
Osijek031.com » Vijesti » I vodiči su krivi jer turisti ne kupuju suvenire!? Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::