#28:
Autor:
murinjos
Postano:
12.03.2010. 9:32
Čudno mi je što pored takvih "stručnjaka"( Goran Gagula -plaća 10000kn.,Sandra Vajnberger Alić-10000kn.,Boris Matijaščić čitaj 15000 kn.) ,konferenciju za novinare organizira agencija iz Zagreba.Baš me zanima koliko će platiti tu konferenciju.Gosp. Boris Matijaščić je voditelj ključnih kupaca u Zagrebu gdje Pivovara ostvaruje 1% ukupne prodaje Pivovare.Svi oni kao i cijeli tzv.novi menadžment Pivovare,pored abnormalnih plaća voze skupe aute Pivovare,imaju službene kartice itd.To im je sve omogućio njihov Direktor Komak,zato što su podobni a ne sposobni,šute o kriminalu koji se tamo događa...Normalno je da im "stari"radnici koji ne žele učestvovati u obiteljskom kriminalu ne trebaju pa ih žele otjerati(knjigovodstvo,računovodstvo,skladište).Prosječna plaća u Pivovari je 3000 kn.(ako ne računamo "kvalitetni"novi menadžment),koju im sad hoće još i smanjiti,pa sada svi koji ne znaju zašto štrajakaju mislim da im je jasno.Što se tiče kapaciteta 30%,pošto imaju "sposoban"menadžment,ne brane im "stare prdonje"da povećaju prodaju.Zna se ko prodaje robu!
|