Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Osijek United: The Exploited Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  OligofreniDikobrazoid Postano:
Karte se od ponedjeljka može kupiti u United-u, Sunčana 20, u Kestenu te u Carpe Diem-u u Tvrđi...

#17:    Autor:  badjj Postano:
super

#18:   Re: Osijek United: The Exploited + nagradna igra je završena! Autor:  gradonacelnik Postano:
Sa Osječkim pivom je ipak postignut dogovor te se nadamo i budučoj suradnji između Udruge Osijek United te pivovare koji će se potruditi zajedničkim silama napraviti nešta za ovaj grad.Pozdrav Osijek United !!

#19:    Autor:  gradonacelnik Postano:
Karte možete uzeti po cijeni od samo 60. kn u "
Klubu United" Sunčana br.20, Kestenu Stepinčeva br.38/a te Carpeu Diemu u Tvrđi. Koncert će biti u Royalu na terasi ulaz iz Šamačke od Hotela Osijek a u slučaju kiše konc.se premješta u salu unutar hotela.Garantiramo dobru zabavicu svakako te se nadamo Vašem dolasku.Pozdrav Smile)

#20:    Autor:  Martin Aston Postano:
gradonacelnik je napisao/la :
Karte možete uzeti po cijeni od samo 60. kn u "
Klubu United" Sunčana br.20, Kestenu Stepinčeva br.38/a te Carpeu Diemu u Tvrđi. Koncert će biti u Royalu na terasi ulaz iz Šamačke od Hotela Osijek a u slučaju kiše konc.se premješta u salu unutar hotela.Garantiramo dobru zabavicu svakako te se nadamo Vašem dolasku.Pozdrav Smile)

Smije li se pitati kada počinje svirka, riskirajući da se bude proglašen fejkerom, jer pravi pankeri će zauzeti svoja mjesta u popodnevnim satima, ne mareći za vrućinu, iskazujući time svoju odanost Bendu?
I jel se smiju nosit naočale, obične, dioptrijske? Smile

#21:    Autor:  paperje Postano:
A gdje se može pročitati kako je bilo na koncertu???

#22:    Autor:  castanea sativa Postano:
očito, nigdje

#23:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
castanea sativa je napisao/la :
očito, nigdje

većina ljudi koje ja znam kažu da je bilo fenomenalno, da nisu u osijeku bili na takvoj svirci..

#24:    Autor:  bazooka_joe Postano:
Sve ovisi koliko visoko ili nisko postavljaš kriterije za "dobar koncert" ili "loš koncert".
Ja sam čuo ekipu koja je bila u zg i onu u os kako pričaju o užasu nastupa Watty-ja i njegovih najnovijih needle-sharing članova benda (obično traju oko pola godine).
Kakogod, predgrupe su bile bolje... Smile

#25:    Autor:  hidin Postano:
Meni su predgrupe bile super. Exploited smeće.
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Osijek United: The Exploited Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::