Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Općina Bilje dodijelila devet stipendija učenicima i studentima Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Frost Postano:
lidijaa_12 je napisao/la:
de ljudi, ne budite smiješni. prvo, trebaš se prijaviti pa tek onda imas pravo komentirati. ako ne dobiješ stipendiju možes se žaliti,a ne ovak uvijek na blef pisat o vezama. i uostalom, prvo upisši faks jel pa onda nest pricaj:)

Ja sam se prijavio, jel smijem ja komentirati?

bilje51 je napisao/la:
Svi Vi koji pričate takve stvari tu, nemate ni malo kulture.
ZAŠTO SE VI NISTE BORILI I UČILI PA DOBILI STIPENDIJE?
lako je pričat.
osobno,znam većinu ljudi s ovog popisa
i vjerujte, ZASLUŽILI SU!!!!!

Nakon 5 semestara studija imam prosjek 4.3 - hoćeš reći da ja nisam zaslužio? Da se nisam borio i učio? Naravno, nisam dobio stipendiju s obrazloženjem da moji roditelji (od kojih je jedno u mirovini) imaju previsoka primanja - a po onom što sam saznao, roditelji par kandidata koji jesu dobili stipendije imaju primanja s kojima se primanja mojih ne mogu ni približno mjeriti.

bilje51 je napisao/la:
lako je pričat.

Je, lako je pričat. Pogotovo ako znaš o čem pričaš.

#17:    Autor:  tejaos7 Postano:
oprosti... trgovačka??? itd...

#18:    Autor:  Brick Top Postano:
Ljudi, nemojte se previše sekirati. Tako je to svagdje. I sam znam na primjeru svog mjesta (nije sad bitno kojeg) kako su se stipendije dobivale i još važnije, tko ih je sve dobio.
Kad takve neke stvari vidiš, jednostavno te zaboli glava, ali šta je tu je.

#19:    Autor:  tejaos7 Postano:
uglavnom... presmješno i ocito..i mrzim kad me neko pokusava pravit budalom a tocno se zna na osnovu cega se dobivalo... kakogod

#20:    Autor:  lidijaa_12 Postano:
čujte, ako netko i je dobio preko veze, nije fer generalizirat jer bez sumnje ta optužba ne vrijedi za sve koji su se prijavili. uostalom, ima puno natječaja za stipendiju, ako je dobar prosjek i nemas visoka primanja ne mozes izgubiti na svim natječajima, tak da... očito ti nešto ne štima prema kriterijima prema kojima se stipendije dodjeljuju
Osijek031.com » Vijesti » Općina Bilje dodijelila devet stipendija učenicima i studentima Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::