Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Game Room: Fallout serijal Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:
Poll :: Sljedeći tjedan želim recenziju ...

Call of Duty: Modern Warfare 2
35%
 35%  [ 6 ]
The Saboteur
41%
 41%  [ 7 ]
Oblivion
23%
 23%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 17

#16:    Autor:  dario_os Postano:
Kada će recenzija najbolje igrice svih vremena Half Life 1 i 2. Niti jednu igru nisam toliko puta prelazio i imao toliku volju za igranjem osim HL-a.

#17:    Autor:  chosen Postano:
dario_os je napisao/la:
Kada će recenzija najbolje igrice svih vremena Half Life 1 i 2. Niti jednu igru nisam toliko puta prelazio i imao toliku volju za igranjem osim HL-a.

to je hram Smile))
svaki put kad pomislim da treba izaći Half Life 2 episode 3.....svršim XD

#18:   Re: Game Room: Fallout serijal Autor:  davorccc Postano:
Fallout 3 sranje 3

Prešao i po završetku odmah obrisao igru. I dvd bacio u smeće.

#19:    Autor:  krajken Postano:
Svaka čast na recenziji i generalno konceptu iste, isječci, linkovi, glasovanje, fora!
fallout sam samo igrao prvi, davno i površno. Ne sjećam se intro-a, no legendarni su, pogotovo za 2. dio, "ekstremno oštećenje očiju", hahaha! Zašto je za 3. dio na njemačkom? Nije da nisam poliglota, ali ipak bolje kontam engleski...
Bravo, nastavi tako!

#20:    Autor:  tomivav Postano:
kotor1 je igra koju sam prešao u 64h, a igrao 7 dana. dakle, 9.x sati dnevno! inace to nisam radio prije... uvijek ce mi ostat u sjecanju...

#21:    Autor:  davorccc Postano:
Kotor 1 sam prešao za nekih 33-34 sata u 3 dana i to desetak puta. Jedna od boljih igara. + Red Alert 2, samo što više nemam cd. Šteta.
Osijek031.com » Vijesti » Game Room: Fallout serijal Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::