Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Cijene stanova u Osijeku bilježe najveći pad u RH Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  morgan Postano:
audiworld je napisao/la:
sjenjak je kao i jug2... nikad ne bih tamo..u

bože, kako volim ljude sa predrasudama Smile
po meni bolje lokacije od ove dvije u gradu nemaš.pod uvjetom da tražiš mir,da t nije gužva, da ti ne divljaju pod prozorom...ali to sam samo ja i par tisuća ljudi Smile

#17:    Autor:  audiworld Postano:
pa unovom Zagrebu živi 100 000 ljudi..žive tamo jer su napravili zgrade od 800 katova pa je to jedino mjesto..dalje nemaju love... Aj Sjenjak još nekako..ali jug 2... katastrofa:-D

#18:    Autor:  Mitar031 Postano:
Ne bi nikad stanovo u kući. Malo veći stan je zakon samo ako je ulaz Okej

#19:   Re: Cijene stanova u Osijeku bilježe najveći pad u RH Autor:  pumpkin Postano:
Samo neka padaju cijene, još više. Da bog da morali spustiti i duplo. Sramota šta se radi sa tim nekretninama, a mladi ljudi hodaju po 10 godina i ne žene se jer nemaju kuda, znam neke koji su godinama u podstanarima, a i neke koji robuju kreditima. Svaka vlast guli kožu na sve strane i pomaže sve vrste lopovluka, a niti malo ne pomaže svojim građanima na čijoj grbači žive. Sramota.
Osijek031.com » Vijesti » Cijene stanova u Osijeku bilježe najveći pad u RH Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::