Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Otvoren prvi Lega-lega shop u Osijeku! Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  Uma Postano:
predobro!

#17:    Autor:  sessy Postano:
Svaka čast! Taman mi treba neki blokić za faks.. Kontam si da ću ovaj tjedan prošetat do Lega shopa Smile

#18:    Autor:  pavijan Postano:
ajd baš neka netko ako je bio šibne ovdje kakve su cijene...

#19:    Autor:  Inertia Postano:
Predobro! Treba maksimalno i kvalitetno iskoristiti taj unikatan i jedinstven izraz "lega".

#20:    Autor:  MissConception Postano:
e sad ne moram mozgat šta da nosim ljudima u poklon kad putujem Smile
korisno, simpatično i osječko.

#21:    Autor:  saba Postano:
pavijan je napisao/la:
ajd baš neka netko ako je bio šibne ovdje kakve su cijene...

cijene su od 5 pa do 99 kn Smile

#22:    Autor:  MissTake Postano:
e pošto su majice?
bila sam neki dan kad su tek radili trgovinu pa nije bilo maltene ničgea izloženo?

#23:    Autor:  Frost Postano:
Od prve plaće idem u shopping Very Happy fantastična ideja i još bolja izvedba!

ovako se promiče svoj grad Smile

lege legen-de, oooooooo Very Happy osijek031.com smile osijek031.com smile

#24:    Autor:  punk urac Postano:
MissTake je napisao/la:
e pošto su majice?
bila sam neki dan kad su tek radili trgovinu pa nije bilo maltene ničgea izloženo?

http://www.lega-lega.com/majice.html

#25:    Autor:  Ingo Postano:
PreacheR je napisao/la :
Predlažem da u Osijeku podignemo spomenik LEGI. I to nekom neznanom legi, kao ono 'neznanom junaku'. Možemo i jednu ulicu nazvati 'Legina ulica'. Šalim se, moram priznati da mi se ovaj projekt jako sviđa.

ja ovo uopce ne shvacam kao salu, nego kao odlican prijedlog.

naravno, prvo bi da se vrati grupa gradjana, a onda spomenik 'legi' .... osijek je svugdje u hrvatskoj prepoznatiljiv upravo po tom izrazu 'lega' ...

a sto se trgovine tice ... nemam nista za dodati ... sve je receno u prethodnim komentarima ... samo treba i kupovati tamo, da se trgovina za 4 mj. ne zatvori Sad

i gradu predlazem da im odmah ustupe prostor za novu trgovinu na trgu ili u tvrdji.

#26:    Autor:  MissConception Postano:
^^ misliš za drugu po redu trgovinu ili samo novu lokaciju? jer ova je prililčno kul.

#27:    Autor:  Ingo Postano:
da, s naglasnom na prilicno cool lokacija ...

ova trgovina treba biti svim turistima pod nosom ... ponekada je i 100 m predaleko.

moj prijedlog je bio vise kritika gradskoj upravi koja ne prepoznaje kvalitetne ljude i firme, ne suradjuje s njima, ne pomaze im ... itd itd.

#28:    Autor:  oftopik Postano:
Ingo je napisao/la :
PreacheR je napisao/la :
Predlažem da u Osijeku podignemo spomenik LEGI. I to nekom neznanom legi, kao ono 'neznanom junaku'. Možemo i jednu ulicu nazvati 'Legina ulica'. Šalim se, moram priznati da mi se ovaj projekt jako sviđa.

ja ovo uopce ne shvacam kao salu, nego kao odlican prijedlog.

naravno, prvo bi da se vrati grupa gradjana, a onda spomenik 'legi' .... osijek je svugdje u hrvatskoj prepoznatiljiv upravo po tom izrazu 'lega' ...

a sto se trgovine tice ... nemam nista za dodati ... sve je receno u prethodnim komentarima ... samo treba i kupovati tamo, da se trgovina za 4 mj. ne zatvori Sad

i gradu predlazem da im odmah ustupe prostor za novu trgovinu na trgu ili u tvrdji.

ovo je stvarno odličan prijedlog... još da lega ima raširene ruke da moš stat i sjedne i s druge strane njega pa da izgleda ko da je i tebe i ovog s druge strane zagrlio... i onda, znaš ono lega, dođe grupica ljudi ondnekud i onda zagrle legu i slikaju se svi s njim. i dođu kuć i imaju na slici koj ustave naravno na desktop sebe sa legom u lega-lega majici iz legograda. kul. (još da kip bude od lego kocaka - moro sam još i ovo napisat Smile )

#29:    Autor:  slovenac Postano:
Ideja nije losa, ali dizajn je katastrofa!
Pa tko je to pobogu radio? I preskupo je sve.

#30:    Autor:  DonQuijote Postano:
pozdravljam ideju, to će zasigurno postati neslužbeni osječki gift shop, ali i trgovina korisnim stvarčicama za same osječane.

ali pobogu, tko je i zašto stavio one tenkove po zidovima? šta to treba predstavljati? nije bilo drugih raspoloživih motiva za oslikavanje osim rata? to mi se definitivno ne sviđa!
Osijek031.com » Vijesti » Otvoren prvi Lega-lega shop u Osijeku! Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::