#30:
Re: GPP: Radnicima nosili voće i špijunirali jesu li bolesni
Autor:
bocic
Postano:
16.12.2009. 0:00
Čudan narod...
Ovdje imamo slučaj da je prosječan radnik na bolovanju 38 dana u godini. I sad svi opleću po direktoru što to hoće dovesti u red.
Anyway... Malo sam zabrazdio u temu, no nasekirala me ova rasprava. Imam osjećaj da su neradnici ovdje najnegativniji...
|
Evo, da ti se javi jedan koji redovito radi i bolestan...
Tebi je neobičnan takav prosjek? Koliko ljudi prođe kraj svakog vozača ili kontrolora i dođe u kontakt s njim? Što misliš, kolika je mogućnost kad počne sezona gripe da će ostati zdravi?
Istina je da ima lažnih bolovanja, ima ih svugdje, ali ih, isto tako, ljudi ne mogu sami sebi napisati, to mora učiniti liječnik. Bolovanja treba kontrolirati, ali Medić je sve samo ne suptilan u svom 'uvođenju reda', pa je, vjerujem, tako i u ovom slučaju. Uostalom, osobno poznam nekoliko ljudi iz GPP-a, mahom vozača, kojima ne možeš reći da ne rade. Oni kad dođu u smjenu rade i tu samo bolesnik može reći suprotno.
Uostalom, lako je bilo Mediću voditi tvrtku s četiri zaposlenika u kojoj se sve odvija na jednom mjestu. Voditi tvrtku sa stotinu puta više djelatnika koja radi u cijelom gradu je sasvim druga priča...
I, da se razumijemo, ni oni prethodni politički direktori nisu radili ni izbliza svoj posao kako treba, ali se nisu ku*čili po leđima radnika...
|