Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Autobusi za GPP otvaraju vrata kineskom kapitalu Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  davorccc Postano:
Po informacijama bolji od Mercedesa i MAN-a.
I jeftiniji od gore navedenoga.

Zadnja promjena: davorccc; 29.10.2009. 12:22; ukupno mijenjano 1 put.

#17:    Autor:  audiworld Postano:
pa baš da je bolji od MAN i Mercedesa..ne buddi smiješan... Ima garanciju 1 godinu, ili 150 000km.. Mislim..nisu, nadam se, neki krš..a sigurno nisu jako skupi..treba uzet par komada i vidit..a iovak se kinezima više sviđamo

#18:    Autor:  bazooka_joe Postano:
Angelium je napisao/la:
Pametnije bi bilo da Bubalo otvara vrata kapitalu koji će donjeti zapošljavanje, no zato su očigledno nesposobni Very Happy - al dobro mora im se priznati uspjeli su 10 dana izvući bepsla korištenje. Ajd bar nešto Very Happy.

Nekada davno kupio Panturist hrpu Neoplana. Ovi iz Neoplana su navodno bili odusevljeni panturistovom infrastrukturom i poceli su pricati o otvaranju regionalnog servisnog centra,pa cak i nekakvoj mogucnosti sklapanja autobusa u osijeku. Ubrzo su se povukli. Navodno bi ih tadasnja glavonjina klika previshe kostala.
Zanima me kako ce ispasti ovo...

#19:    Autor:  kroko Postano:
motor,mjenjač i podvozje su dobri na tom autobusu...samo je pitanje koliko ce izdržati unutrašnjost,hoće se vrata otvarati...i dali ce šasija istruniti ko na makedonskim sanosima...koliko para toliko i muzike Smile))

#20:    Autor:  kroko Postano:
davorccc je napisao/la:
Po informacijama bolji od Mercedesa i MAN-a.
I jeftiniji od gore navedenoga.
nebi baš reko,al dobro

#21:    Autor:  tibit2009 Postano:
SVE je dobro kad je novo ali za razliku u cijeni vredilo bi biti zainterisan grad o realizaciji kupovine za potrebe grada

#22:    Autor:  Frost Postano:
Ja danas vidio par u gradu, izgledaju čist ok.

#23:    Autor:  sale car Postano:
i ja sam ih vidio... ne izgledaju loše, štoviše, sasvim kulturno izgledaju... što se tiče mjesta, sumnjam da je nešto skučeno unutrta, s obzirom na njihove potrrebe, mislim da ima dosta mjesta untura... treba također gledati i na cijenu, naravno... ovi novi busevi koj isu nedavno došli su stvarno zvijeri od buseva, samo što je najveći problem unutrašnost... jako malo mjesta ima, s obzirom na naše potrebe... nadam se da ću se provozati i ovim busom... ali što je najbitnije, deefinitivno trerba izbaciti iz voznog parka one stare krševe, jbt, kad pređe preko rupe otpadnu ti bubrezi...

#24:    Autor:  audiworld Postano:
kolko koša taj kineski? e..ja da jučer isto vidio..ma izgleda kao MAN. to su kinezi kupili jedan man..rastavili ga i sastavili chang kung lang i gotovo

#25:    Autor:  simo031 Postano:
audiworld je napisao/la:
kolko koša taj kineski? e..ja da jučer isto vidio..ma izgleda kao MAN. to su kinezi kupili jedan man..rastavili ga i sastavili chang kung lang i gotovo

Kinez je tri puta jeftiniji (provjerena informacija)

#26:    Autor:  Frost Postano:
A nekako si sumnjam da je baš tri puta lošiji od MAN-a.

#27:    Autor:  audiworld Postano:
kolko man ima garanciju? ovaj ima 1 god ili 150 000km.... u svakom slučaju..djeovi su kineskog sigurno jeftiniji od mana... ako ovaj kosta 90 000 eura mogu kupit 3 umjesto 1.... pitanje je sad kolko se često kvari..pa nek uzmu 1 iz zajebancije..pa da vide.. napravit cost/benefit analizu i amen... ne moe biti tolko loš
Osijek031.com » Vijesti » Autobusi za GPP otvaraju vrata kineskom kapitalu Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::