#25:
Re: J**o laznjake!
Autor:
Arctic Thunder
Postano:
26.01.2006. 13:05
Svi se nešto busaju u prsa romantikom...kako imaju veeeeliko srce, kao svi su za ljubav, kao svi bi rado osjećaj...
Možda vi ovdje i imate....ali brijem da u real životu nema puno takvih. Ma šta se uopće ulizujem...NEMA ih uopće.
|
Isto tako ja mogu reci da ne postoje cure koje uistinu traze momke koji imaju osjecaje, ne boje se pokazati i braniti ih...
Sve vam se dragi moji, svelo na materijalizam, na interes, na cilj. A do interesnog cilja koji žele u materijalnom svijetu iliti koji žele materijalizirati, dolazi se preko leseva, gaženjem tuđeg ponosa, pljuvanjem u lice, bacanjem pijeska u oči, laganim treptanjem očica, zbunjenim smješkom ili glumom naive i dobre volje...
Lažima...
|
Zivot je grozan, a da bi opstali u zivotu, moramo napraviti najmanje jednu groznu stvar...NIKAD neces napravit nesto od cega ce svi profitirati i svi biti sretni...uvijek ce se naci najmanje jedna osoba koju ces povrijediti svojim radnjama (rijecima)...
Kombinacijom kvazi kulture i preseravanja - danas sam jedno, a sutra sam drugo....mijenjamo majicu prema vrsti transfera. Neki/neke čak glume i sexom neopterećene likove, a u biti sve je to samo kukavičluk do bola.
|
Ti u svojim izjavama ne dopustas, ocito, ni najmanju mogucu sumnju da *ipak* postoje ljudi koji se NE PRETVARAJU...
Ljubav prema bližnjem i romantika, zagrljaji i fine nijanse osjećaja su krepale.
|
Nisu, i mogu se okladit u svoje 23 godine da nisu. I meni se cinilo tako, da su romantika i zagrljaji sredstva kojima se ljudi koriste da dodju do nekih svojih ciljeva, bilo to nesto materijalno ili zadovoljavanje niskih nagona. I svaki put sam ja bio taj koji je bio izigran, ali umjesto da se urazumim i shvatim da nema ljudi koji to cijene, ko za vraga idem dalje glavom kroz zid, svaki put sve uvjereniji i odlucniji da nadjem to sto trazim vec prilicno dugo...
ja sam eto ta koja je drugačija, ja sam ta koja nije tolerantna, ja sam ta koja ne razumije, koja je pomaknuta...
|
Dvoje nas je
|