Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Radnička buna kreće iz Vinkovaca i Osijeka Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  dund0 Postano:
čudni smo mi Hrvatići...napdali nas turci, napadali nas madžari, napadali nas austrijanci, napadao nas tko god je stigao, i sve smo preživjeli...kugu smo preživjeli, ove gripe su nas jedva dodakle...no, neka nam se pojavi mir, mogućnost napretka, mi se međusobno pobijemo i pokrademo...pa nevjerojatno...

ima jedan vic:

došao vrag u inspekciju u pakao...i tamo vidi 3 kotla: sa slovencima, srbima i hrvatima...i vrag pita: pa što će vam dva čuvara kod slovenskog lonca? kaže voditelj: pa slovneci sa dvije strane pokušavaju pobjeći pa ih moramo vilama po glavi...aha, kaže vrag...idu dalje do srpskog lonca, kada vrag izbezumljeno pita: pa šta će tu 4 čuvara?!?!? kaže voditelj: pa dva srba redovno povuku jednog čuvara dolje pa pokušaju pobjeći preko jedinog preostalog pa smo morali pojačati stražu...ok, kaže vrag...i na kraju dođu do hrvatskog lonca...kada tamo, nema čuvara$%"#$ pita vrag: a šta je sada ovo? kako to da nema čuvara? a kaže voditelj: pa kod hrvata vam je tako da čim se jedan popne do vrha, drugi ga povuku nazad!!!

#17:    Autor:  anakonda Postano:
...sve je to OK, samo na temelju prethodnih iskustava (studentski prosvjedi, recimo) lijepo mi se vidi da će se putem do Zagreba masa prosvjednika barem dva puta posvađati i podijeliti na tko zna koliko grupa....
...što u konačnici i nije loše, ako i te podijeljene grupe dođu do cilja....
...u svakom slučaju, thumbs up....

#18:    Autor:  morskaideja Postano:
mileni daj se aktiviraj javno ,uz tvoje zaključke sam 100000000000000000%

#19:    Autor:  morskaideja Postano:
PRIJE PROSVIJEDA U OS NE BI BILO LOŠE DA RODITELJI SREDNJOŠKOLACA I STUDENATA BOJKOTIRAJU PRESKUPE MJESEČNE KARTE.NEMOJTE KUPOVATI A GPP I OVA USR.VLADA NEK SE .... KAD I MLADI STANU NA STRANU RODITELJA RADNIKA KOJI SMO VEĆ NA IZDISAJU OD OVIH VLADINIH KRIZNIH MJERA DA BI SEBI NAPUNILI DŽEPOVE!!!DOKLE MI HRVATI MISLIMO BITI OVCE???????????!!!!!!!!!!!!!!!!

#20:    Autor:  AKIZIKA Postano:
morskaideja je napisao/la:
DOKLE MI HRVATI MISLIMO BITI OVCE???????????!!!!!!!!!!!!!!!!

Dokle god ne shvatimo da ima nešto drugo osim pašnjaka i tora!!!
To će po svemu sudeći biti još long long time!!!

#21:    Autor:  avantgarde Postano:
sat2 je napisao/la :
Heroina9 je napisao/la:
Pa stvarno bi bilo vrijeme da izađemo na ulice i pobunimo se protiv onih koji nas gaze i potkradaju... neznam šta se više mora dogoditi da se narod napokon pobuni!

Da ugasimo forume na mjesec dana?

Upravo to. Stalno se nesto piskara i serenda, a da sad izadjem na ulicu sa jebenim megafonom, vjerujem da bi me gledali ko idiota. Lako moguce da bih od nekog jako dobro zbrinutog borca i podrumskog heroja dobio po lampi jer rusim sustav koji je njemu donio tako blagostanje i predivnu i samostalnu drzavu za koju je on iz podruma u Njemackoj krvario. Wink

Manje price po forumima, vise galame na trgu. Wink

Mi Hrvati smo oduvijek bili ovce za sisanje. Ne bas pretjerano pismeni, uskih pogleda na svijet i sve oko sebe, uskogrudni, kod nekih se da primjetit da bi te pustili da crknes zedan pred njihovim vratima i tako. Mi smo pleme i nist drugo. Tako se i ponasamo. Nes ti velike nacije. Rodjo gura rodju i tako do besvjesti.

#22:    Autor:  pop-ap-teta Postano:
snaša je napisao/la :
Ma ja dolazim , makar sama stojala na trgu !
Pun mi kufer svega !

jel vodimo i klince i tate ovaj puta ? Wink Laughing Laughing Laughing Very Happy Very Happy

#23:    Autor:  morskaideja Postano:
ma vodila bih i svoju brababu da je živa!!!!!!!!!!!! nadam se da se vidimo u što većem broju a ne bi bilo loše da zapucamo i u zg .ne bih se trudila s pravim oružjem ,pa da im skratim muke kako više oguliti narod,ja bih puške napunila morskom solju da ih peče guzica kao nas oko srca !!!!!!!!!

#24:    Autor:  audiworld Postano:
u kolko sati počinje prosvjed?

#25:    Autor:  snaša Postano:
pop-ap-teta je napisao/la :
snaša je napisao/la :
Ma ja dolazim , makar sama stojala na trgu !
Pun mi kufer svega !

jel vodimo i klince i tate ovaj puta ? Wink Laughing Laughing Laughing Very Happy Very Happy

E kad je škola počela, teško...

A stvarno ..u koliko sati prosvjed počinje ?

#26:    Autor:  c-192 Postano:
odmah poslje zadnjeg sata!
da nas bude više... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
Osijek031.com » Vijesti » Radnička buna kreće iz Vinkovaca i Osijeka Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::