#20:
Autor:
puki
Postano:
17.01.2006. 8:30
a znam, al kolko se sjecam vjeronauka u osnovnoj, nije bas bio najproduktivniji.
red ucenja Biblije napamet(sori, al kome ce to trebat, osim ak ne bude svecenik?), i to one za djecu, malo razgovora o tome kako Ivan nije trebao reci Mariji da je krava (svaka slicnost sa likovima iz Biblij slucajna) jer svaki put kad nesto tako neko nekome kaze mali andjeo zaplace, pa kako se djecaci ne smiju dirati (a prilicno sam siguran da je vjeroucitelj sumnjivo puno provodio vremena sa B. i K. iz 3. klupe zatvoren u razredu), jer svaki put kad se diras jedna mala maca umre(ok, ovo sam izmislio, al ne mogu sa sigurnoscu reci da nisu i tako nesto govorili), malo šibom po prstima losim djecacima koji ce ici u pakao jer nisu donijeli katekizam ( i jer je mali Pero iz 2. reda imao nacrtano na katekizmu nesto sto ne mora, ali moze(ako se gleda zarotirano za 73 stupnja i 42 minute ulijevo), uz male dorade, liciti na penis) i hrpa molitve.
i ozbiljni razgovor kako je Isus kul.i kako se svi trebamo ponasati kao on. i onda, kad neduzno dijete pita:"jel trebamo i biti razapeti?" posalju ga kod pedagogice.
e jebem ti tak'u nastavu.
valjda su poboljsali metode od tad..
|