Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Osječko pivo: pogledajte reklame Brukete & Žinića i Fan kluba Osjeckog piva
Idite na
Prethodna
1
,
[2]
,
3
,
4
Sljedeća
:| |:
#16:
Autor:
muvifrik
Postano:
08.06.2009. 16:19
da, mene ove reklame sa istrijanom, dalmatincem, zagorcem, podsjećaju na one sa SP-a, sa japancem, talijanom, i tko je već sve bio...
#17:
Re: Osječko pivo: pogledajte reklame Brukete & Žinića
Autor:
Gradjanin
Postano:
08.06.2009. 16:52
Redakcija 031
je napisao/la :
Što se tiče etikete izradila ju je prva specijalizirana branding agencija u Hrvatskoj,
Brandoctor
iz Zagreba, dok su se za marketinšku kampanju pobrinula najnagrađivanija domaća agencija
Bruketa & Žinić
.
Pa jel nije Brandoctor=B&Ž?!
#18:
Autor:
Uma
Postano:
08.06.2009. 17:22
meni se sviđa reklama i ja je pohvaljujem.
#19:
Autor:
dim
Postano:
08.06.2009. 17:40
Etiketa je trebala biti malo življa, svakako puniti pivo i u limenke, te proizvesti bezalkoholno kako bi se zaokružila paleta proizvoda, uz pet ambalažu koja je najavljena. Biti agresivniji u reklami i isticati da je to najstarija tvornica piva u Hrvatskoj
#20:
Autor:
Provokator
Postano:
08.06.2009. 18:22
dim
je napisao/la:
Etiketa je trebala biti malo življa, svakako puniti pivo i u limenke, te proizvesti
bezalkoholno
kako bi se zaokružila paleta proizvoda, uz pet ambalažu koja je najavljena. Biti agresivniji u reklami i isticati da je to najstarija tvornica piva u Hrvatskoj
zar nije voda jeftinija ?
#21:
Autor:
voditelj_smjene
Postano:
08.06.2009. 20:29
Provokator
je napisao/la:
dim
je napisao/la:
Etiketa je trebala biti malo življa, svakako puniti pivo i u limenke, te proizvesti
bezalkoholno
kako bi se zaokružila paleta proizvoda, uz pet ambalažu koja je najavljena. Biti agresivniji u reklami i isticati da je to najstarija tvornica piva u Hrvatskoj
zar nije voda jeftinija ?
baš si provokator
... nego nije mi jasno ovo najstarije pivo, povuči paralelu sa tamo nekim privatnim pivarom i današnjom pivovarom je mal čudno, zvuči ko da su kopajuči iskopine našli pivo i tek ga sada po prvi put prezentiraju
#22:
Autor:
zlusch
Postano:
08.06.2009. 20:35
Branding je izvrstan, ali mi ta etiketa nikako ne stoji... u stvari, možda se samo trebam naviknuti jer mi je stalno pred očima ona stara s goticom.
Konačno pametno utrošeni novci.....
#23:
Autor:
nooky
Postano:
08.06.2009. 20:38
o reklamama bi se dalo diskutirat, no to je i onako stvar ukusa. Puno vaznije je to da je osjecko nakon a cini mi se deset godina konacno dobilo novu reklamu, imidz, sve sto ide uz to. neki dan sam se sokirao skoro kad sam na novoj vidio reklamu za osjecko! A cak mi se cini da ga sad ima u nekim kaficima kojima ga prije nije bilo. Samo tako dalje!
#24:
Autor:
Burence
Postano:
08.06.2009. 20:59
nooky
je napisao/la :
A cak mi se cini da ga sad ima u nekim kaficima kojima ga prije nije bilo. Samo tako dalje!
matrix, Q club i ekskluziva u parfeu.. toliko ja znam..
#25:
Autor:
MissTake
Postano:
08.06.2009. 21:29
Gradjanin
je napisao/la :
Redakcija 031
je napisao/la :
Što se tiče etikete izradila ju je prva specijalizirana branding agencija u Hrvatskoj,
Brandoctor
iz Zagreba, dok su se za marketinšku kampanju pobrinula najnagrađivanija domaća agencija
Bruketa & Žinić
.
Pa jel nije Brandoctor=B&Ž?!
op op op op
moram reći da si u potpunosti u pravu
klik
klik
a za reklme
razočarana sam
ove kao istarnin-dalmatinac-zagorac su isfurane za SP kako je rekao muvifrik, zatom ove forice kao se ledeno pivo lijeva u čašu je već milijun puta viđena i prožvakana tema, a ostalo... ajd dobro je da su spomenuli da je najstarije i prirodnih sastojaka itd.
dakle reklame baš i nisu nešto
#26:
Autor:
yeyo
Postano:
08.06.2009. 21:56
Pa sta, nije nikakva tajna da je BD sestrinska tvrtka BiZ-a.
#27:
Autor:
fuldstændigamok
Postano:
08.06.2009. 23:57
Ne shvaćam na kakve potrošače ciljaju ovakvim reklamama.
#28:
Autor:
Dylan
Postano:
09.06.2009. 0:10
I zar svaka reklama (ili bar većina) koja predstavlja slavonski proizvod, mora imati tamburicu?
Očekivao sam više od reklama, ali bar se pivo poboljšalo, nema više jutarnjeg odvratnog osjećaja.
#29:
Autor:
KillaBEEZ
Postano:
09.06.2009. 0:54
Osječko pivo je stvarno napredovalo. Marketing i oglašavanje im nikada nije išlo bolje.
Jučer su bili na ekonomskom fakultetu i nagrađivali najbolje seminarske radove vezane za pivovaru.
TV Spot od 15/30 sekundi su ozbiljni spotovi, oni koji daju bitne podatke o pivu, o njegovoj kvaliteti pa su stoga poželjni u početku promoviranja ili pak na novim tržištima ili stranim tržištima.
Nakon njih slijede ovi šaljiviji...svakako su lako pamtljivi i ulaze u sjećanje.
Odkad imaju novu bocu i smanjeniji postotak alkohola, više ga pijem
Idem po još jedno...al samo jedno
#30:
Autor:
PreacheR
Postano:
09.06.2009. 6:38
pernabukano
je napisao/la :
Odlični, iako mi je logičnije da je umjesto prvo ide najstarije hrvatsko pivo.
Mislim da su oni išli s tezom da slogan 'prvo hrvatsko pivo' sugerira da je Osječko ujedno i najbolje pivo.
Premda nisam veliki ljubitelj Osječkog piva, iz lokalpatriotskih pobuda ću izraziti nadu da ova marketinška ofenziva neće biti labuđi pjev naše pivovare.
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Osječko pivo: pogledajte reklame Brukete & Žinića i Fan kluba Osjeckog piva
Idite na
Prethodna
1
,
[2]
,
3