Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Osječko pivo: pogledajte reklame Brukete & Žinića i Fan kluba Osjeckog piva Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  muvifrik Postano:
da, mene ove reklame sa istrijanom, dalmatincem, zagorcem, podsjećaju na one sa SP-a, sa japancem, talijanom, i tko je već sve bio...

#17:   Re: Osječko pivo: pogledajte reklame Brukete & Žinića Autor:  Gradjanin Postano:
Redakcija 031 je napisao/la :

Što se tiče etikete izradila ju je prva specijalizirana branding agencija u Hrvatskoj, Brandoctor iz Zagreba, dok su se za marketinšku kampanju pobrinula najnagrađivanija domaća agencija Bruketa & Žinić.

Pa jel nije Brandoctor=B&Ž?!

#18:    Autor:  Uma Postano:
meni se sviđa reklama i ja je pohvaljujem.

#19:    Autor:  dim Postano:
Etiketa je trebala biti malo življa, svakako puniti pivo i u limenke, te proizvesti bezalkoholno kako bi se zaokružila paleta proizvoda, uz pet ambalažu koja je najavljena. Biti agresivniji u reklami i isticati da je to najstarija tvornica piva u Hrvatskoj

#20:    Autor:  Provokator Postano:
dim je napisao/la:
Etiketa je trebala biti malo življa, svakako puniti pivo i u limenke, te proizvesti bezalkoholno kako bi se zaokružila paleta proizvoda, uz pet ambalažu koja je najavljena. Biti agresivniji u reklami i isticati da je to najstarija tvornica piva u Hrvatskoj

zar nije voda jeftinija ? Laughing

#21:    Autor:  voditelj_smjene Postano:
Provokator je napisao/la:
dim je napisao/la:

zar nije voda jeftinija ? Laughing

baš si provokator Smile ... nego nije mi jasno ovo najstarije pivo, povuči paralelu sa tamo nekim privatnim pivarom i današnjom pivovarom je mal čudno, zvuči ko da su kopajuči iskopine našli pivo i tek ga sada po prvi put prezentiraju

#22:    Autor:  zlusch Postano:
Branding je izvrstan, ali mi ta etiketa nikako ne stoji... u stvari, možda se samo trebam naviknuti jer mi je stalno pred očima ona stara s goticom.

Konačno pametno utrošeni novci.....

#23:   Re: Osječko pivo: pogledajte reklame Brukete & Žinića Autor:  nooky Postano:
o reklamama bi se dalo diskutirat, no to je i onako stvar ukusa. Puno vaznije je to da je osjecko nakon a cini mi se deset godina konacno dobilo novu reklamu, imidz, sve sto ide uz to. neki dan sam se sokirao skoro kad sam na novoj vidio reklamu za osjecko! A cak mi se cini da ga sad ima u nekim kaficima kojima ga prije nije bilo. Samo tako dalje!

#24:   Re: Osječko pivo: pogledajte reklame Brukete & Žinića Autor:  Burence Postano:
nooky je napisao/la :
A cak mi se cini da ga sad ima u nekim kaficima kojima ga prije nije bilo. Samo tako dalje!

matrix, Q club i ekskluziva u parfeu.. toliko ja znam..

#25:   Re: Osječko pivo: pogledajte reklame Brukete & Žinića Autor:  MissTake Postano:
Gradjanin je napisao/la :
Redakcija 031 je napisao/la :

Što se tiče etikete izradila ju je prva specijalizirana branding agencija u Hrvatskoj, Brandoctor iz Zagreba, dok su se za marketinšku kampanju pobrinula najnagrađivanija domaća agencija Bruketa & Žinić.

Pa jel nije Brandoctor=B&Ž?!

op op op op
moram reći da si u potpunosti u pravu
klik
klik

a za reklme
razočarana sam
ove kao istarnin-dalmatinac-zagorac su isfurane za SP kako je rekao muvifrik, zatom ove forice kao se ledeno pivo lijeva u čašu je već milijun puta viđena i prožvakana tema, a ostalo... ajd dobro je da su spomenuli da je najstarije i prirodnih sastojaka itd.

dakle reklame baš i nisu nešto

#26:   Re: Osječko pivo: pogledajte reklame Brukete & Žinića Autor:  yeyo Postano:
Pa sta, nije nikakva tajna da je BD sestrinska tvrtka BiZ-a.

#27:    Autor:  fuldstændigamok Postano:
Ne shvaćam na kakve potrošače ciljaju ovakvim reklamama.

#28:    Autor:  Dylan Postano:
I zar svaka reklama (ili bar većina) koja predstavlja slavonski proizvod, mora imati tamburicu?

Očekivao sam više od reklama, ali bar se pivo poboljšalo, nema više jutarnjeg odvratnog osjećaja.

#29:    Autor:  KillaBEEZ Postano:
Osječko pivo je stvarno napredovalo. Marketing i oglašavanje im nikada nije išlo bolje.
Jučer su bili na ekonomskom fakultetu i nagrađivali najbolje seminarske radove vezane za pivovaru.

TV Spot od 15/30 sekundi su ozbiljni spotovi, oni koji daju bitne podatke o pivu, o njegovoj kvaliteti pa su stoga poželjni u početku promoviranja ili pak na novim tržištima ili stranim tržištima.
Nakon njih slijede ovi šaljiviji...svakako su lako pamtljivi i ulaze u sjećanje.
Odkad imaju novu bocu i smanjeniji postotak alkohola, više ga pijem Smile
Idem po još jedno...al samo jedno Smile

#30:    Autor:  PreacheR Postano:
pernabukano je napisao/la :
Odlični, iako mi je logičnije da je umjesto prvo ide najstarije hrvatsko pivo.

Mislim da su oni išli s tezom da slogan 'prvo hrvatsko pivo' sugerira da je Osječko ujedno i najbolje pivo.
Premda nisam veliki ljubitelj Osječkog piva, iz lokalpatriotskih pobuda ću izraziti nadu da ova marketinška ofenziva neće biti labuđi pjev naše pivovare.
Osijek031.com » Vijesti » Osječko pivo: pogledajte reklame Brukete & Žinića i Fan kluba Osjeckog piva Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::