#16:
Autor:
rođena u Osijeku
Postano:
31.05.2009. 0:16
Ti ne bi bio isfrustriran da nemaš niti jedan dan sa obitelji zato što netko "voli" kupovati nedjeljom?
Što se tiče izbora zanimanja, u mojoj trgovini radi najmanje trgovaca, a ne želiš znati koliko nas ima sa završenim fakultetom koji nismo imali sreće da imamo stričeve i kumove koji bi nam omogućili da biramo zanimanje.
Istina je da i druge struke rade nedjeljom, ali prema nikome se ne odnosi s toliko omalovažavanja i na nikome se toliko ne liječe frustracije kao na nama.
Nitko se ne buni kada liječnik ode na pauzu, kada u banci od 5 šaltera rade 2, kada u poreznoj čekaš pola sata da se službenica vrati s tržnice, ali kada se blagajnica digne da ode do WC-a to su takvi komentari da će me administrator izbaciti ako ti ih sada citiram. Što bi ti rekao da ti netko preko trake uhvati za kutu blagajnicu u poodmakloj trudnoći i prijeti joj da će je dočekati vani i isprebijati je samo zato što ga je ZAMOLILA da zapakira nešto od stvari koje su već prošle kroz blagajnu jer nema gdje više odlagati robu koju još treba naplatiti, a ti se još moraš doći njemu ispričavati jer je "kupac uvijek u pravu"? O kakvoj zaštiti trgovaca pričaš? Treba prvo kupce naučiti kulturi ophođenja pa će nama posao biti puno ugodniji, kao i vama dolazak u trgovinu. Imaš pravo... totalno sam isfustrirana, ali možda ne toliko zbog samog rada nedjeljom koliko zbog uvjeta u kojima radimo. Ispričavam se svim ljudima koji se pristojni i tolerantni, jer stvarno ima divnih ljudi koje nam bude drago vidjeti, nasmiješti se, popričati s njima, ali onih 10% budala nas i dovode do frustriranosti.
|