Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Gost priče::Sve i svašta » Kralj romantike Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

#16:   Re: Kralj romantike Autor:  Shub-Niggurath Postano:
Da ja to svojoj curi napravim, ubila bi i mene i konja.

#17:    Autor:  Marigold Postano:
Ma da.... osijek031.com smile
Shub-Niggurath je napisao/la:
Da ja to svojoj curi napravim, ubila bi i mene i konja.

#18:   Re: Kralj romantike Autor:  Shub-Niggurath Postano:
To su gluposti. Čista folirancija.
Samo čekam da na Gradskom vrtu neki glas zaurla usred tekme
"Ivana uzmi me za muža". osijek031.com smile
Tu bi bilo zanimljivo čuti reakciju.

#19:   Re: Kralj romantike Autor:  Marvin Postano:
Lik je papak, sigurno je bio ljubomoran na onog tamburaša iz 24sata od prije 2-3 tjedna.ovaj svjet je definitivno u jajima!

#20:    Autor:  goose Postano:
brb Very Happy

smiješno

#21:    Autor:  paperje Postano:
meni nema ljuće romentike od iznenadnog poziva na večeru u ekskluzivnom restoranu "Dan i noć" u Tvrđi (burek meso na meniju) iza kojeg slijedi koje pivo u još ekskluzivnijoj kavani "Kod kestena"
možda je suvišno, ali pripomenut ću da bezbroj mirisnih poljupčića tek slijedi ovu laganu večericu

#22:    Autor:  Alana Bates Postano:
Marvin je napisao/la:
Lik je papak, sigurno je bio ljubomoran na onog tamburaša iz 24sata od prije 2-3 tjedna.ovaj svjet je definitivno u jajima!

Zašto se Marin spominje ovdje?

Ma svi ste nevjernici: ovaj lik možda nije originalan i možda nije najveći genijalac, ali njegova će se prosidba definitivno pamtiti u cijeloj široj familiji... Po čemu vas vaše djevojke/dečki pamte?

#23:    Autor:  paperje Postano:
ja nisam nist lose rekla o tom momku. slucajno sam bila tamo kad se sve odvijalo i znam da je ta dina bila presretna, bas mi je drago zbog tih ljudi!
ipak, meni su romanticnije neke druge stvari, razlicite od konja ili vina u kristalnoj casi.
ionako mislim da romantika nije univerzalna stvar, nista nije uvijek svugdje i svakom romanticno!!! cak stovise, dok mene rusi s nogu dugi (mirisni) Smile poljubac nakon konzumacije cevapa s lukom i kajmakom, nekom se drugom bljuje dok cita ovaj post!

ps-ne bi covjek vjerovo, ali nemam 100 kg Smile

#24:    Autor:  swamp Postano:
Alana Bates je napisao/la:
Ma svi ste nevjernici: ovaj lik možda nije originalan i možda nije najveći genijalac, ali njegova će se prosidba definitivno pamtiti u cijeloj široj familiji... Po čemu vas vaše djevojke/dečki pamte?

Podnesenim sudskim zabranama prilaska na manje od 500m Smile

Sta mu to znaci sto ce ga pamtit familija, pamtili bi ga jos duze da je zaprosio konja.

a i otvoreni plamen u posumljenom podrucju, unutar grada... to mora bit ilegalno il nesto..

#25:    Autor:  Marigold Postano:
Romantika je intimna stvar između dvoje ljudi i tek tada ona dolazi do punog sjaja, a nije javna stvar. Jel on to napravio radi sebe i svoje ljubljene ili radi familije i ostatka svijeta???

#26:    Autor:  paperje Postano:
rekla bih radi nje. iako je bilo vrlo javno, ona je u tomu uzivala! neka, to je njezino pravo!
slazem se s tobom marigold, meni je romantika isto nesto sto ne ukljucuje siroke mase oko nas dvoje

#27:    Autor:  Marigold Postano:
Good for us... Laughing

#28:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Hm, kad tip prosi ribu na nogometnom stadionu, onda je to lowest of the low... nekako mi se cini da takvi likovi pokusavaju osigurati ne dobiti "NE" kao odgovor...

Ako je netko vec toliko lud da se zeni, onda bi taj ribu zaprosio na nacin koji je njima dvoma znacajan... a to moze biti i prdez u kadi...;-)

P.S. Ne poznam ovog lika, tako da ne mogu suditi i ne sudim o njemu. Mozda ima i romanticnijih prica u gradu, ali jednostavno ne dodju do izrazaja jer akterima nisu bitna svjetla pozornice...

#29:    Autor:  puki Postano:
Leteci mungos je napisao/la:

P.S. Ne poznam ovog lika, tako da ne mogu suditi i ne sudim o njemu. Mozda ima i romanticnijih prica u gradu, ali jednostavno ne dodju do izrazaja jer akterima nisu bitna svjetla pozornice...

točno

#30:   Re: Kralj romantike Autor:  --- Postano:
po meni romantika isključuje promatrače.

zato mi je vrhunac romantike kava u krevetu... Wink
Osijek031.com » Gost priče::Sve i svašta » Kralj romantike Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::