#21:
Re: Novu gradsku vlast čeka minus od 20 milijuna?
Autor:
chager
Postano:
22.04.2009. 17:01
Jedino što mogu reći na ovo je Bože pomozi. Nije mi jasno, niti će mi ikad biti, kako neki ljudi kad im sve objasniš, nacrtaš, dokažeš, ma da je s mjeseca vidljivo...oni opet zbog tko zna kojeg razloga kažu ALI. Ovdje već dugo, dugo vremena nema mjesta nikakvom Ali, već jednom velikom JAO. Nisam čovjek od financija, ali mi je jasno da grad kao što je Osijek s prilično dezorjentiranim i slabim gospodarstvom, kao uostalom i država, ne može i ne smije sebi priuštiti katastrofalno trošenje onog malo što ima. Zabrinjavaju me slijepci koji još uvijek imaju riječi hvale za Đapića, to ne mogu drugačije objasniti već nekim bolesnim strahom za privilegije koje su vjerujem imali, a sad pokušavaju opravdati nešto što se opravdati ne da. Da svaki čovjek brani svoje stavove i da se bori za opće dobro ovako kao što pojedinci brane i opravdavaju Đapića, a napadaju Bubala, mislim da bi se u ovom Gradu konačno vidio kraj crnilu. Čak mi i taj propali slogan, budimo realni, zvuči simpatično i dobro, ali kad to kaže prokušani manipulator i muljator, dođe mi da ga poslušam i da zaista budem realan, a to znači samo da ga više na osječkoj političkoj sceni nema, nema...
|