#18:
Autor:
nocni-orao
Postano:
02.03.2009. 16:09
hahah,maco pa ti se salis!Primjer jednog gastarbajtera u Njemackoj ili Austriji.Cjena najma stana se u Minhenu krece oko 800 eura,3-soban stan je znaci u Minhenu 800 stoja zlato moje,u Klagenfurtu je 600 eura,posto znam dosta ljudi koji zive tamo pa cifra je ne 100 nego 1000% tocna,i sada,placat cjeli zivot 800 eura za ono sto nije tvoje je po tebi isto kao da odplacujes kredit banci za SVOJ stan,uz to,vidim da nemas pojma sta pises pa ce ciko tebi reci zlatice,kad kupis stan u njemackoj od opcine i grada dobijes da nemoras 2 godine nikakva komunalna dopunska sranja placat,i lijepo,dignes kredit od 200 tisuca eura u City bank,kamata je 4,6% i vracas kredit koji isplacujes svoj stan,za 18 godina se kredit vrati,stan je tvoj,kada ides u mirovinu ili prije ti taj stan zelis prodat?Na njemu neces nikad izgubit,ama bas nikad,cjene nekretnina u njembi su kao crno zlato,tako da prvo malo cujes nekoga ko tamo zivi pa pises svoj kom,a jos i ameriku si uzela auuuuu,pa luche ti si zabrijala gadno..Stric mi je kupio stan u Minhenu i evo 13 godina ga odplacuje,jos par godina i njegov je,proda ga i kupi na moru kucu lijepu za taj novac sto ce dobiti ili Osijeku.
|