Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Darko Marković na obavijesnom razgovoru! Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  tonya Postano:
Ma sve mi se čini da će na kraju od svega ovoga ispasti jedna velika... Ništica.

#17:  Beark !  Autor:  Pastella Postano:
Ha ha -koliko polemika oko Darka...pa je dobar je u odnosu na 1000 onih u vladi, saboru, gradskim poglavarstvima,strankama...pa mi smo lopovska država, šta bi vi .....nekog dobrog..e nema ga, nije se rodio....

#18:    Autor:  DonQuijote Postano:
Pastella je napisao/la:
Ha ha -koliko polemika oko Darka...pa je dobar je u odnosu na 1000 onih u vladi, saboru, gradskim poglavarstvima,strankama...pa mi smo lopovska država, šta bi vi .....nekog dobrog..e nema ga, nije se rodio....

bolje nitko, nego bilo tko.

#19:    Autor:  W.M. Felt Postano:
Pastella je napisao/la:

Od ovog pašalićevskog obmanjivanja mi je zlo. Opravdavati lopovluk pričom da su i svi drugi lopovi, barem je neukusno, no i glupo. Taman i da su svi građani Hrvatske lopovi (jer političari su zrcalo društva), dakle i svi ovdje prisutni članovi foruma, opet to nema veze sa lopovlukom Đapića i Markovića. Oni su uhvaćeni - i ono čemu se nadamo jest pokretanje postupka za oduzimanje imuniteta Anti Đapiću. Neka se to poklopi i sa proglašavanjem Glavaša krivim za Selotejp i Garažu, i možemo sretni krenuti u svijetliju budućnost.

#20:    Autor:  muvifrik Postano:
Ako Marković zbog ovog ne odleti sa direktorske stolice, onda stvarno više nemam riječi...

#21:    Autor:  Leteci mungos Postano:
muvifrik je napisao/la: Ako Marković zbog ovog ne odleti sa direktorske stolice, onda stvarno više nemam riječi...
Eh, ako je zaista uhicen i osumnjicen, mislim da bi on bio prvi koji bi pozelio da mu to bude jedina i najveca kazna.

#22:   Re: Darko Marković na obavijesnom razgovoru! Autor:  Igor_OS Postano:
Sve je to žalosno, koliko ljudima treba da shvate s kim imaju posla.

Zadnja promjena: Igor_OS; 04.11.2008. 18:58; ukupno mijenjano 2 put/a.

#23:    Autor:  tempus031 Postano:
Markovićeva smjena je samo kap u moru (Dravi), on je tu samo izvršitelj Cool , a nalogodavci sjede u Poglavarstvu i na čelu Vijeća Twisted Evil . Iluzorno je očekivati da je sam u svemu tome. Magistar se stvarno ponaša kao slon u staklani, opet uhvaćen s prstima u pekmezu. Pa lega, dokle tako?

#24:    Autor:  Igor_OS Postano:
tempus031 je napisao/la :
Markovićeva smjena je samo kap u moru (Dravi), on je tu samo izvršitelj Cool , a nalogodavci sjede u Poglavarstvu i na čelu Vijeća Twisted Evil . Iluzorno je očekivati da je sam u svemu tome. Magistar se stvarno ponaša kao slon u staklani, opet uhvaćen s prstima u pekmezu. Pa lega, dokle tako?

Dok naivni narod glasa za njega.

#25:    Autor:  Callistemon Postano:
muvifrik je napisao/la :
Ako Marković zbog ovog ne odleti sa direktorske stolice, onda stvarno više nemam riječi...

sve mi ga zao, sigurno ce morati na biro!

#26:  Beark ! Re: Darko Marković na obavijesnom razgovoru! Autor:  mala crna Postano:
stvarno mi vas je dosta... ne vjerujte svemu što piše u novinama... to je sve samo politička igra, plju vanje po čovjeku koji radi i pravi promjene da ne bi slučajno oni sada na vlasti ispali bolji od svih onih prije njih... i naravno, onda svi oni pljuju što više prije izbora. Misle da su time ispadaju bolji i da će pokupiti njihove glasove.... Rolling Eyes

#27:    Autor:  mija Postano:
stvarno radi odlične promjene. Ugovorio je super posao, razlika u cijeni mu je punih 200,00 kn. Koju li je on poslovnu školu završio ili je možda i magistar..................
godišnje
mala crna je napisao/la:
stvarno mi vas je dosta... ne vjerujte svemu što piše u novinama... to je sve samo politička igra, plju vanje po čovjeku koji radi i pravi promjene da ne bi slučajno oni sada na vlasti ispali bolji od svih onih prije njih... i naravno, onda svi oni pljuju što više prije izbora. Misle da su time ispadaju bolji i da će pokupiti njihove glasove.... Rolling Eyes

#28:    Autor:  Leteci mungos Postano:
mija je napisao/la:
stvarno radi odlične promjene. Ugovorio je super posao, razlika u cijeni mu je punih 200,00 kn. Koju li je on poslovnu školu završio ili je možda i magistar..................
godišnje

Ne znam je li i zavrsio, ali je bio na putu da postane magistar.

http://www.pspefos.hr/upisi/darko-markovic-gpp-osijek_hr.html

#29:    Autor:  tempus031 Postano:
mala crna je napisao/la:

Zadaća oporbe i je da ukazuje i kritizira vladajuće. Najbolje da neće ukazivati na ovakve malverzacije i lopovluk, počevši od dvorane pa nadalje, samo brijem da tu nije kraj.

#30:    Autor:  mija Postano:
Darko Marković, GPP Osijek
3. generacija
U cijelom nizu sličnih poslijediplomskih studija, ovaj sam izabrao jer pruža pored akademskog znanja i cijeli niz vještina koje su potrebne svakom managementu u suvremenom poslovnom svijetu.

Studij je koncipiran tako da se svaki budući manager može profilirati prema osobnim afinitetima i izabrati predmete koji mogu upotpuniti nedostajeće znaje i vještine. Sada, kad smo pred samim završetkom ovog našeg poslijediplomskog studija, mogu reći da su dobiveno znaje i stečene vještine iskoristive u vođenju poslova i to u širokom spektru – od formiranja i razvoja timova preko finacijskog upravljanja do poslovnog pregovaranja. Osobno, kako sam završavao ovaj poslijediplomski studij, mjenjao sam se kao manager (u skladu sa stečenim znanjima i vještinama) te ga smatram dragocijenim iskustvom. Na kraju, mogu reći da u Zračnoj luci Osijek postoje 4 osobe koje su trenutno na ovom našem poslijediplomskom studiju, što je samo potvrda kvalitete.

---------------ovo je stvarno kvalitetan i obećavajući student na poslijediplomskom studiju. Ne znam tko mu je platio upis- GPP ili Džalto. Da li mu je magistarski rad trebao biti Profit od najma gradskog zemljišta, ekonomski opravdano..............
Osijek031.com » Vijesti » Darko Marković na obavijesnom razgovoru! Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::