Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Iznad 'Tufne' u Kuhačevoj ulici otvara se prvi osječki hostel Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Alchemist je napisao/la: jer novac koji donesu turisti je čisti izvoz i ostaje u Osijeku putem prireza i poreza.
Slazem. Ali, da je Gradu stalo dao bi skolu na Strosiki, a ne cekao povoljan trenutak da se vrijedno zemljiste uglavi kakvom gradjevinskom "poduzetniku".

#17:    Autor:  RiPeR Postano:
Ovo je dobro za dvije stvari, za uzimanje droge i sex, pogotovo kad su neki partiji mogu zamislit sta ce to biti gore.

#18:    Autor:  kudjaokomtiskokom Postano:
RiPeR je napisao/la:
Ovo je dobro za dvije stvari, za uzimanje droge i sex, pogotovo kad su neki partiji mogu zamislit sta ce to biti gore.

ti to sve po sebi sudis? Wink

#19:   Re: Iznad 'Tufne' u Kuhačevoj ulici otvara se prvi osječki hostel Autor:  mvarga Postano:
Dobra stvar i svakako je u Osijeku dobrodošla. Osim Maksimilijana mislim da je hostel i u Dubrovačkoj, iznad Kridome (motori Kymco). Još kad bi ljeti za tu funkciju otvorili i Studentski dom (recimo od 15.7-15.09) bilo bi sve na svom mjestu.
Osijek kao sveučilišni grad treba hostel samo što mislim da svi zajedno imaju premalo kreveta.

#20:    Autor:  RiPeR Postano:
kudjaokomtiskokom je napisao/la :
RiPeR je napisao/la:

ti to sve po sebi sudis? Wink

Da

#21:    Autor:  Loona Postano:
mvarga je napisao/la:
Dobra stvar i svakako je u Osijeku dobrodošla. Osim Maksimilijana mislim da je hostel i u Dubrovačkoj, iznad Kridome (motori Kymco). Još kad bi ljeti za tu funkciju otvorili i Studentski dom (recimo od 15.7-15.09) bilo bi sve na svom mjestu.
Osijek kao sveučilišni grad treba hostel samo što mislim da svi zajedno imaju premalo kreveta.

Definitivno nam treba nekoliko hostela... ja sam bila u Parizu u hostelu, jebote, njihov hostel je naš hotel sa ***(*).. strava kako je dobro sređeno, blizu podzemne s kojom si za 5 min ispred Eiffelovog tornja... a cijena je 20 € sa doručkom i večerom, znači polupansion.. No, to je ipak Pariz.. Prvo da dostignemo razinu Budimpešte ili Praga, pa onda možemo dalje pričati..

#22:    Autor:  Leon Postano:
Foto: Hostel Tufna - otvorenje
[by Daniel Antunović, 17.10.2008.]

#23:    Autor:  MissTake Postano:
mene samo zanima kako je njima spavati četvrtkom-petkom-subotom

jučer sam vidjela prve korisnike kako se u 4h ujtro probijaju pokraj šanka da dođu u krevetac
respect

#24:    Autor:  silva50 Postano:
...baš mi je drago..bila je i sramota da naš tako lijepi i zanimljivi grad nema hostel...
Osijek031.com » Vijesti » Iznad 'Tufne' u Kuhačevoj ulici otvara se prvi osječki hostel Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::