Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » 100lica stolica - snimanje Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  tonya Postano:
Jab' stolicu!

#17:    Autor:  tyler_durden Postano:
Delfin je napisao/la :

Negativne komentare imaju nekreativne,surove i jadne osobe. Get a life!!!

A zašto bi se projekt svima trebalo dopadati ?
Zar nije cilj svega da se izazove neka reakcija ? Pozitivna ,negativna ,nije bitno.

Meni su stolice prva liga.Još kad bi saznao gdje bi se mogle nabaviti...

#18:   Re: 100lica stolica - snimanje Autor:  Catharine Postano:
s obzirom na vrijeme, jel se odgađa ili?

#19:    Autor:  wekster Postano:
I dalje vjerujemo da meteorolozi nece pogriješiti i da cemo imati dobar dan Smile Mi svi dolazimo na lokaciju i onda cemo tocno vidjeti kada i dali uopce krecemo sa snimanjem ili odgađamo za nedjelju...

#20:    Autor:  Skakavac Postano:
poslali su poruke nama volonterima oko 7 i 20 Neutral a u 15 do 8 smo kao treali bit na trgu...u zadnji cas,bezveze

#21:    Autor:  kahm Postano:
bas steta...sad mi je ta odgoda poremetila sve planove koje imam za sutra Sad

#22:    Autor:  Catharine Postano:
..:: dajte ljudi, ok i ja sam dobila poruku u zadnji tren, ali tak je to kad se radi s puno ljudi i dosta toga ovisi i o vremenu... tko je ikad bio organizator bilo chega, zna o chemu govorim... to ne znachi da organizatori ne cijene vash trud i volju za volontiranje, nego jednostavno zele da to bude za njih, za vas i za one u chije dobrotvorne svrhe ide sav prihod... to je ipak najbit svega, pa mislim da onda nije teshko malo se prilagoditi. Ajmo malo osmijeha i duha pa bit che nam zabavno na kraju svega. Ako ne dodjete, da i ne govorim koliko bi vam kasnije moglo biti zao pitajuchi se jeste li neshto propustili - a to je ono najgore : )) zato budjenjeeeeeeeee : )) ::..

#23:    Autor:  jasnica Postano:
Bravo za ovaj projekt! Vrlo inventivno!
Osijek031.com » Vijesti » 100lica stolica - snimanje Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::