#19:
Autor:
tayllor
Postano:
19.09.2008. 17:36
Nisam rekao da jesi već da ču pomisliti da jesi zbog tvojih gorljivih odgovora i branjenja hsp-a, ali da ostali članovi foruma ne čitaju prepucavanja slobodno mi pošalji PM ako imaš nešto za raspraviti. Ja sam se općenito maknuo od politike jer sam imao prilike vidjeti da je tamo malo pravih ljudi, a i oni ne mogu doći do izražaja zbog kojekakvih idiota i ništarija. Što se tiče mojih tvrdnji kao što sam i ranije naveo, vrijeme će pokazati svoje, a to se polako i dešava. Nisam ja te stvari izmislio, a veliku većinu toga ljudi u gradu znaju jer je to javna tajna. Neke konkretne optužbe koje ja znam osobno, a da nisam več čuo priče po gradu niti ne želim ovdje iznositi jer ima u stranci nekoliko ljudi (normalnih) sa kojima sam još uvijek dobar, pa ih ne želim dovesti u nezgodnu situaciju ako nisu upleteni a to se nebi moglo saznati dok se cijela priča nebi istražila do kraja, a dotada bi već 100 puta bili medijski linčovani-kasnije i ako bi se uspostavilo da nisu krivi ljudi bi ih povezivali sa tim bez obzira jesu li sagriješili ili ne!!!!
|