#21:
Autor:
Leteci mungos
Postano:
09.09.2008. 8:34
Smatras da bi bio kvalificiraniji da umjesto ETF + MBA ima npr. diplomu prometnog faksa iz Zg ili EFOS-a? Smatras da MBA ne spada u "ekonomsku struku" ili da ne daje dovoljne kvalifikacije za obavljanje ovakvog posla?
Citat:
Nadam se da će se veleposlanstva i institucije te strani investitori uključiti u asfaltiranje Rupe i bolničkog parkinga.
|
Ja se nadam da rupa nece biti asfaltirana, nego betonirana. Od nekoliko razina ispod zemlje, do par razina iznad zemlje.
Citat:
A trebali bi dobiti i javnu garažu, riješiti prometne kolapse, denivelirati nekoliko raskršča, napraviti cijeli grad pješačkom zonom s isključivo trambajima. Hm jel promet u mirovanju obuhvača i novu riječnu luku? Hoče se moći butrom rješavati parkiranje?
|
Ovo su dobre primjedbe. Dapace, razmisljanje o jednoj univerzalnoj kartici se i meni javila jos prije pustanja BUTRA-e.
Citat:
Pozdravljam uvođenje pauka jer sam danas opet ostao zarobljen u garaži - nadam se da ima barem dozvolu za vožnju istog.
|
Imas kolni prilaz, ili si jedan od onih kojima javno parkiraliste sluzi kao kolni prilaz njihovim garazama? (nista osobno, samo sam se sjetio genijalaca iz Ilirske i Vijenca Vladimira Nazora).
Citat:
Neznam čini se puno posla za 3 čovjeka. Koliko god ugovor s elektomodulom bio nepovoljan ipak je u stilu tržišnog gospodarstva.
|
A, kakav je to stil? Jedno od rijetkih profitabilnih gradskih poduzeca pokloniti privatniku uz sramotan ugovor?
|