Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Željko Biloš kupio Osječku televiziju Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  mirjam Postano:
Bolje Biloš nego neki stranac ili nedaj bože netko iz susjedne nam države. Mate Radeljić je super izbor zašto nebi bio direktor, mlad, sposoban i sa dosta novinarskog iskustva. Mi bi sve samo neka nije netko naš , baš smo zlice i ljubomorni ljudi!!!

#17:   Re: Željko Biloš kupio Osječku televiziju Autor:  Callistemon Postano:
ja cu u svemu tome sudjelovati NEGLEDANJEM i njih i STV-a! Samo se poslije naserkiram - pa ne treba to meni u životu!

#18:    Autor:  mvarga Postano:
mirjam je napisao/la :
Bolje Biloš nego neki stranac ili nedaj bože netko iz susjedne nam države. Mate Radeljić je super izbor zašto nebi bio direktor, mlad, sposoban i sa dosta novinarskog iskustva. Mi bi sve samo neka nije netko naš , baš smo zlice i ljubomorni ljudi!!!
Ha-ha, uvijek me neki komentari posebno oraspolože. Hvala ti mirjam.

Biloš i nezavisna televizija je isto kao i Casanova - upravitelj djevojačke gimnazije. Biloš je zanimljiv. Kao i svi zanimljivi Cro-kapitalisti. Mislim da je i zatvorska karijera upisana u njegov CV. Nešto s nestalim VW-golfovima se spominje. Al' bez obzira na sve čovjek ima (lovu) i neka pravi TV-program. Radeljić zna to raditi. Jedino me tišti što je i sada TV program toliko desničarski da mi se prijamnik nagnuo.

#19:    Autor:  tonya Postano:
mvarga je napisao/la:
Jedino me tišti što je i sada TV program toliko desničarski da mi se prijamnik nagnuo.

osijek031.com smile osijek031.com smile
Osijek031.com » Vijesti » Željko Biloš kupio Osječku televiziju Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::