Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Željko Biloš kupio Osječku televiziju
Idite na
Prethodna
1
,
[2]
:| |:
#16:
Autor:
mirjam
Postano:
05.09.2008. 17:59
Bolje Biloš nego neki stranac ili nedaj bože netko iz susjedne nam države. Mate Radeljić je super izbor zašto nebi bio direktor, mlad, sposoban i sa dosta novinarskog iskustva. Mi bi sve samo neka nije netko naš , baš smo zlice i ljubomorni ljudi!!!
#17:
Re: Željko Biloš kupio Osječku televiziju
Autor:
Callistemon
Postano:
05.09.2008. 19:23
ja cu u svemu tome sudjelovati NEGLEDANJEM i njih i STV-a! Samo se poslije naserkiram - pa ne treba to meni u životu!
#18:
Autor:
mvarga
Postano:
08.09.2008. 21:46
mirjam
je napisao/la :
Bolje Biloš nego neki stranac ili nedaj bože netko iz susjedne nam države. Mate Radeljić je super izbor zašto nebi bio direktor, mlad, sposoban i sa dosta novinarskog iskustva. Mi bi sve samo neka nije netko naš , baš smo zlice i ljubomorni ljudi!!!
Ha-ha, uvijek me neki komentari posebno oraspolože. Hvala ti mirjam.
Biloš i nezavisna televizija je isto kao i Casanova - upravitelj djevojačke gimnazije. Biloš je zanimljiv. Kao i svi zanimljivi Cro-kapitalisti. Mislim da je i zatvorska karijera upisana u njegov CV. Nešto s nestalim VW-golfovima se spominje. Al' bez obzira na sve čovjek ima (lovu) i neka pravi TV-program. Radeljić zna to raditi. Jedino me tišti što je i sada TV program toliko desničarski da mi se prijamnik nagnuo.
#19:
Autor:
tonya
Postano:
08.09.2008. 21:51
mvarga
je napisao/la:
Jedino me tišti što je i sada TV program toliko desničarski da mi se prijamnik nagnuo.
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Željko Biloš kupio Osječku televiziju
Idite na
Prethodna
1
,
[2]
:| |:
Generated using