#21:
Autor:
pumpkin
Postano:
19.06.2008. 9:40
A pazi.... to se događa na ovoj našoj kugli svaki tren - klince maltretiraju, tjeraju ih da rade 12 sati dnevno, moraju nositi puške i ubijati, prostituiraju se, siluju ih, režu klitiće, mlate i psihički zlostavljaju.
I gdje je rješenje problema? I opet će se dio počinitelja izvući... jedni će biti bolesni u glavu, drugi sveci, treći kazati da su to morali.... Ono, kad razmišljaš o tome, možeš samo popizditi od muke i nemoći.
|
Na žalost, događa se svuda, ali barem ovdje, ispred i oko nas možemo možda utjecati na neke stvari. I trebamo znati tko su takvi ljudi i na što su spremni, oni mogu biti i nečiji ljubazni susjedi, "tihi mirni i povučeni, i vole djecu", svih dobi i društvenih staleža. Nadam se da će se znati tko su, a to što će ih zbog toga netko uznemiravati ili izmlatiti na svakom ćošku su i zaslužili, sigurno ih zbog toga ne treba žaliti. Ja bi se rado volonterski pridružila svim aktivnostima u istrebljivanju pedofila. Vidim na naslovnici novina jutros da se radi o osmogodišnjaku, ne znam koja informacija je točna, ali svejedno, desetogodišnjak ili osmogodišnjak, prestrašno je i nedopustivo to učiniti djetetu koje je nemoćno i ne može se obraniti, i koje će trpjeti posljedice toga kroz čitav svoj život. Dala bi im ja obadvojici petardu u šupak, da se malo vesele.
|