Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Osječka prostitutka zaražena virusom AIDS-a i hepatitisom? Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

#16:  Beark ! Re: Osječka prostitutka zaražena virusom AIDS-a i hepatitiso Autor:  Marisol Postano:
naravno da treba legalizirat prostituciju...sve lipo na svjetlo dana, pa ko voli nek izvoli, a ne tu da cajke shire kojekakve bolescure bez ikakvog nadzora. Nije dobro za njih, prvenstveno.
A bas me briga za gospodu koja moraju trazit van okucnice! Mad Meni je samo zao njihovih zena, djevojaka...ajmeeeee...zamisli dodje ti muz kuc i zarazi te HIVom. Koma. Odma´cap mu maloga, odma´! Twisted Evil

#17:    Autor:  lavic Postano:
Sad kad se za ovo proculo sad kao nest cudno da u Osijeku ima prostitucije, a mene cudi kako nekom to moze biti cudno? Nadležne boli briga, jer da ih ne boli briga davno bi se otkrilo i suzbilo to... pocevsi od oglasa po novinama, gdje u svakoj burzi ima preko nekoliko takvih oglasa, a da nepricam o tome da na internetu postoji specijalizirana stranica za to (spamaju mi vec godinama jedan od mailova) koja se bavi prostitucijom u cijeloj zemlji a za OS imaju 6-7 osoba... na nju moze doci svatko i potpuno je jasno da nikog nije briga , sad ce biti hajke tjedan dva a poslje se nitko sjecati vise nece

#18:    Autor:  MissTake Postano:
laki je napisao/la :
MissTake je napisao/la:
koja je razlika (mislim na rizik od spolno prenosivih bolesti) ako koristiš usluge porstitutke ili vrletnih djevojčica koje možeš naći u Tvrđi...
Pa nisu nase curice bas za noc primale po 6 musterija..malo nisko otebe,ipak nisu sve tinejdzerke kurve,ova radi za novac i primi kako pise index 6 musterija a nase djevojke svrstat sa jednom prostitutkom nije fer od tebe

nisam ni govorila da ženske primaju po p u noći
ali dovoljno je i dvojicu
a ako to rade iz tjedna u tjedan
moraju nešto "pokupiti"

#19:    Autor:  MissTake Postano:
lavic je napisao/la :
a da nepricam o tome da na internetu postoji specijalizirana stranica za to (spamaju mi vec godinama jedan od mailova) koja se bavi prostitucijom u cijeloj zemlji a za OS imaju 6-7 osoba... na nju moze doci svatko i potpuno je jasno da nikog nije briga , sad ce biti hajke tjedan dva a poslje se nitko sjecati vise nece

odakle njima tvoj mail
osijek031.com smile
s tobom više ni na kavu osijek031.com smile

#20:    Autor:  lavic Postano:
MissTake je napisao/la :
odakle njima tvoj mail
osijek031.com smile
s tobom više ni na kavu osijek031.com smile

kasno je sad Embarassed i ti si dio organizirane mreže iz koje se vise nemozes izvuci do smrti Laughing Laughing Laughing

#21:    Autor:  MissTake Postano:
ruf mich an Wink
....
a ništa sad će neke nove svježe mace doći u posao pa se muška čeljad više neće morati bojati

#22:    Autor:  mvarga Postano:
Ma žao mi svih. Cure su bolesne, zaraženi bi mogli oboljeti, a žene i cure zaraženih pojma nemaju.
Teško da će i legalizacija prostitucije riješiti taj problem. Samo nalaženje lijeka je pravi odgovor.

Zato nakon sexa ne plaćajte kurvama nego uplatite na račun farmaceuta i objasnite curama da je to za njihovo dobro.

#23:    Autor:  Monstrum Postano:
kapa glavu čuva, a može i guma glavu čuva Wink

#24:    Autor:  Igor_OS Postano:
cane je napisao/la :
Sva sreća pa sam škakljiv i ne podnosim masažu. Smile

Hehehehe e baš to, tako i ja.
+ što ne čitam oglasnike Razz

#25:    Autor:  MissTake Postano:
isrekno
pravo riješenje je u vjeri tj. kršćanstvu

svi bi se trebali pridržavati one
nema seksa prije braka i dok nas smrt ne rastavi-nema švrljanja...onda ne bi bilo problema

#26:    Autor:  mvarga Postano:
MissTake je napisao/la :
isrekno pravo riješenje je u vjeri tj. kršćanstvu
nema seksa prije braka i dok nas smrt ne rastavi-nema švrljanja...onda ne bi bilo problema
Istina, istina.
I treba djeci u školi objasniti da od masturbacije rastu dlake na dlanovima, da se suši leđna moždina i da je sex potpuno protu-prirodan. Možda pod vjeroanukom.
I nakon toga svi zajdeno u kino na neki dječji film pun krvi, makljaže, droge i nasilja. Bolje i da se tuku i drogiraju nego da se hebu.

#27:    Autor:  Marisol Postano:
MissTake je napisao/la :
isrekno
pravo riješenje je u vjeri tj. kršćanstvu

osijek031.com smile da...hm, to sljaka jedino ako si osobno krscanin i to pravovaljani, i onda ako imas srece da naletis na lika/zensku koja je istog uvjerenja, i koji prije nisu bili nis drugo nego krscani od pravog uvjerenja i nije im se dogodilo da su spavali bez zastite s nekim drugim........ Rolling Eyes ....Ali slazem se s tobom u tome da sto manje svrljaju ljudi, to je manje da ce sta pokupit. A ako im se vec i svrlja, onda nek svrljaju s gumicama. Neka istrazivanja u HR su pokazala da se blizu 70% tinejdzera seksa bez zastite! ! ! Bolje obrazovat ljude kako da se zastite...a koji vec jesu krscani, e oni vec i znaju da ne bi trebali sarati okolo. Nadajmo se Laughing

#28:    Autor:  MissTake Postano:
mvarga je napisao/la :
Istina, istina.
I treba djeci u školi objasniti da od masturbacije rastu dlake na dlanovima, da se suši leđna moždina i da je sex potpuno protu-prirodan. Možda pod vjeroanukom.
I nakon toga svi zajdeno u kino na neki dječji film pun krvi, makljaže, droge i nasilja. Bolje i da se tuku i drogiraju nego da se hebu.

ja sam mislila da se od toga oslijepi
ima li ičeg ljepšeg od nedjeljnog poslijepodneva provesti u hladnoj crkvi
a ne kao ovi bogohulnici
koji se dižu 13h, zato jer ih probudi zvonjava mobitela s pozivom na kavu

Bog sve vidi, sve će doći kad tad na naplatu

#29:    Autor:  wendy Postano:
morgan je napisao/la :
nema potrebe za panikom. danas sa lijekovima možeš čist normalno živjeti,da ti se ne povećava broj virusnih stanica...

E, ovo ja zovem pozitivnim razmišljanjem! Wink " HIV+ ? Nema potrebe za panikom." Wink

#30:    Autor:  empetri Postano:
Isse Čiril Stipsa... Pre...

Ontopic:

Ovo je vrlo nedobro ako naša ulična dama nije prakticirala zaštitu, iako je sumnjala da je pozitivna. Broj zaraženih je mogao rasti eksponencijalno zadnje 2-3 godine.

Nego, jel ne bi sada trebali javno reći tko je dotična, da ljudi znaju jesu li bili u "kontaktu" sa istom?
Osijek031.com » Vijesti » Osječka prostitutka zaražena virusom AIDS-a i hepatitisom? Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::