Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Jesen uz Osječko! Odlični koncerti! Odlično pivo! Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4, 5, 6  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Svaki grad u koji Rambo dodje dvaput godisnje zasluzuje naklon! ;-)

Citam te koncerte... i sretan sam k'o irvas na proplanku...u vrijeme parenja...

Jos samo da me ne boli glava od piva... ah, sudbo kleta!

#17:    Autor:  Gost Postano:
Leone moje debele isprike, o prenosniče dobrih vijesti nisam te dostojan....

#18:    Autor:  debeli Postano:
Anonymous je napisao/la :
Leone moje debele isprike, o prenosniče dobrih vijesti nisam te dostojan....

To sam bio ja opet me nelogiro avtomatski

#19:    Autor:  Leon Postano:
Ajde, ajde, umij se malo u ovoj svetoj vodici i sljedeci put ce bolje vidjeti oci tvoje... ;-)

#20:    Autor:  Gost Postano:
ludnica! jos kada bi opet pivo bilo u bocama, da mogu omah osigurat cjelo vece! i dodjit poslusati "instnkt", koji nije naveden!!!!

#21:    Autor:  Gost Postano:
koli ste vi jadoši!!!!
ljudi su organizirali zakon koncerte,NAPOKON (ok.osim osim 4 asa..), a vi ih pljujete...
mislim, svaka čast hladnom pivu, al šta je previše, previše je!! pa moraju i oni nešt novo napravit, a ne sam hodat po koncertima...isto vrijedi i za zabranjeno pušenje!!
svaka čast na URBANU!!!!

#22:    Autor:  crescendo Postano:
Koncerti besplatni, izaberi što ti se sviđa, pogledaj i poslušaj, što ti ne paše preskoči, a ako ti ništa ne odgovara nisi ni zaslužio.

#23:    Autor:  Alana Bates Postano:
Apsolutno se slažem s gostom: prošle godine (ako se dobro sjećam!) je Hladno Pivo bilo na ovom događaju, zašto ne promijeniti repertoar malo?

#24:    Autor:  RKL Postano:
A zašto ne smijem reći da mi se nešto ne sviđa i da neću doći?
Pa ovo je forum?!

#25:   Re: Jesen uz Osječko! Odlični koncerti! Odlično pivo! Autor:  komarac Postano:
pusti priče, uzmi osječko osijek031.com smile

#26:    Autor:  Gost Postano:
ma ja idem na urbana marar i pješke 135km

#27:    Autor:  captain_banana Postano:
iawgoM je napisao/la:
bas tako..majku li mu...i uopce nije neka njuska zapravo....

šta ti znaš jel on neka njuška ili nije? ti mu ne bi mogao ni hranu isprobati da li je otrovana. ne bi mu mogao ni cipelu polizati poganim jezikom!

#28:    Autor:  Gost Postano:
captain_banana je napisao/la:
iawgoM je napisao/la:
bas tako..majku li mu...i uopce nije neka njuska zapravo....

šta ti znaš jel on neka njuška ili nije? ti mu ne bi mogao ni hranu isprobati da li je otrovana. ne bi mu mogao ni cipelu polizati poganim jezikom!

malo smo zatucani a?

#29:    Autor:  debeli Postano:
Rambo je car

#30:    Autor:  gaap Postano:
sinoć je bilo jebeno dobo na rambu!!!
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Jesen uz Osječko! Odlični koncerti! Odlično pivo! Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4, 5, 6  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 6.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::