Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Politika » Osijek pred blokadom Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, [9]  :| |:

#121:    Autor:  Sharon Postano:
anakonda je napisao/la:
Sharon je napisao/la:
bavaria je napisao/la:
I? Glasovci kad će ta blokada?

Naravno, isto pitanje... Zabrinuti smo pa čekamo. Ili možda nisu govorili/pisali baš istinu?

Redakcija 031 je napisao/la :
[i]- Zbog velikih dugova i neplaćenih računa od danas je blokiran račun Grada Osijeka.

...citat Redakcije je od datuma 09.06. - ja zaista ne znam što tu nije jasno.....

U međuvremenu sjele uplate nekih velikih za komunalne naknade, za koje se tvrdilo da su nenaplative... Nije da nije jasno; jasno je kako se tekući problemi nelikvidnosti populistički iskorištavaju za skupljanje besplatnih bodova za novu garnituru...

#122:    Autor:  rizla Postano:
Povrat poreza nema veze s gradom. Isplaćuje se iz državnog proračuna. Btw, to i je ono što me muči.

#123:    Autor:  bavaria Postano:
rizla je napisao/la:
Povrat poreza nema veze s gradom. Isplaćuje se iz državnog proračuna. Btw, to i je ono što me muči.

Dodatno opterećenje razvoju predstavlja i dinamika povrata poreza na dohodak. Analiza utjecaja povrata poreza na dohodak na lokalne proračune za prethodne dvije godine (provedena u sklopu istraživanja naplate prihoda u prvom kvartalu) pokazala je da su najintenzivnija razdoblja povrata poreza upravo svibanj, lipanj, srpanj i rujan u kojima se porezni prihodi gradova smanjuju od 30% do 80%, zbog čega u pojedinim slučajevima čak i redovno poslovanje grada može biti privremeno ugroženo.

Grad mora vrtatiti približno 25 ml. kn poreza na dohodak. Veći dio tog iznosa je bivši gradonačelnik oročio.
Osijek031.com » Politika » Osijek pred blokadom Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, [9]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 9 / 9.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::