Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: Glazbena kulminacija uz Behemoth - [Galerija 031] Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 7, [8], 9 ... 16, 17, 18  Sljedeća  :| |:

#106:    Autor:  asko Postano:
80kn festivalska (3 dana na 2 stagea) ili 50kn po danu
za one koji dođu do 7h jedna konzumacija gratis
eto ga...

#107:    Autor:  garrincha077 Postano:
Upravo pročitah u postovima. Hvala na trudu.

#108:    Autor:  Domigorgon Postano:
Halo, Bing, kako bratac?

#109:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
Evil Poodingh je napisao/la :
Naravno da će dobiti bendovi, pošto sponzora nema, ovih svih 6 headlinera koštaju, a i ove godine demo bendovi imaju osiguran honorar, te cugu i hranu naravno.

I to sve plača od ulaznica...Ako ne bude od ulaznica, bendove ćemo morati platiti iz svog džepa, u svakom slučaju, UFO nije prihod zarade, no ljudi koji nisu u organizaciji takvih stvari to ne shvaćaju.

Ja ću vam samo reći da je cca 90% ovogodišnjih koncerata u Osijeku ( računam i koncerte u dvorani, i po klubovima ) završilo u minusu...

I zato, mi kao organizatori UFOa vas pozivamo da nas podržite, da svojim dolaskom pozdravite trud jedne mlade ekipe ( prosjek godina nas 7-8 je cca 25 ) koja se trudi u ovom gradu napraviti nešto pošteno i nešto što ovaj grad zaslužuje, i nešto što radimo za vas, za publiku. Ne tražimo previše, od vas tražimo da nam priuštite svoj dolazak, a mi vama obećavamo priuštiti dobar provod i odlične koncerte i partye...

zašto se ti opravdavaš ljudima??? svoje si dobro odradio, bolji je ufo ove godine nego protekle 2-3, kom se sviđa, sviđa se, kom se ne sviđa, ne sviđa.. ja bih stavio 200 kuna dnevnu ulaznicu baš zbog licemjera od ljudi kojima je teško dati 50..

#110:    Autor:  FunkyLady Postano:
Idem, idem...

#111:    Autor:  keka Postano:
idem naravno.volim ufo.nije puno dati 80 kuna za tri dana.program je odličan..organizatori svaka čast
Very Happy
@ evil poodingh..nemoj se opravdavati,dobro ti kaže zla tratinčica,uvijek će se naći netko tko će imat nešt za prisrat.tak da..Very Happy

#112:    Autor:  Nera00 Postano:
Evo da nam ne bude dosadno... lik i djelo headlinera UFO-a 2010.:

http://www.ufo.com.hr/article/rock-punk-metal-stage-headlineri

http://www.ufo.com.hr/article/elektro-stage-headlineri

#113:    Autor:  Cruella1 Postano:
Najbolji su Raptori, jeeeee

#114:    Autor:  exHOP3on Postano:
čitam tam na toj UFO stranici headlinere i sad me zanima koji je to drugi bend(Opća i ???) bio rasprodan u Teatru?

JOŠ 3 TJEDNA!!! osijek031.com smile

#115:    Autor:  gum099 Postano:
exHOP3on je napisao/la :
čitam tam na toj UFO stranici headlinere i sad me zanima koji je to drugi bend(Opća i ???) bio rasprodan u Teatru?

JOŠ 3 TJEDNA!!! osijek031.com smile

vjerojatno rundek

#116:    Autor:  Leon Postano:
exHOP3on je napisao/la: čitam tam na toj UFO stranici headlinere i sad me zanima koji je to drugi bend(Opća i ???) bio rasprodan u Teatru?
Headlinere, kao i lineup imas na portalu Osijek031.com, tocnije upravo u clanku koji si komentirao.

#117:    Autor:  exHOP3on Postano:
Leone, previdio si pitanje, tamo sam pročitao da je Opća jedan od dva benda čiji je nastup bio rasprodan u Teatru pa me zanimalo koji je to drugi bend...

#118:    Autor:  Dylan Postano:
exHOP3on je napisao/la:
Leone, previdio si pitanje, tamo sam pročitao da je Opća jedan od dva benda čiji je nastup bio rasprodan u Teatru pa me zanimalo koji je to drugi bend...

A vjerojatno Elemental, bili su par puta u Teatru...

#119:    Autor:  Svebor Postano:
elemental? bjehu jednom, i to ove godine, a unatoč onima koji su ga phodili, bio je financijski zaron.

#120:    Autor:  Svebor Postano:
zašto nema edit opcije na ovakvim topicima?! Very Happy
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: Glazbena kulminacija uz Behemoth - [Galerija 031] Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 7, [8], 9 ... 16, 17, 18  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 8 / 18.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::