Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Otvorena web stranica Brend grada Osijeka Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, [8]  :| |:

#106:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Hm, vi se tu pjenite zbog 29 000kn, dok Pravi igraci beru dio kolaca od 600 000kn...

http://www.apiu.hr/Home.aspx?PageID=1&gohome=true

http://www.jutarnji.hr/novac/karijere/clanak/art-2008,4,29,APIU_portal,117768.jl
http://www.vjesnik.hr/html/2008/05/15/Clanak.asp?r=gos&c=1

#107:    Autor:  muvifrik Postano:
kakve oni imaju veze s osijekom, mungos?

nikolina, odgovori?

#108:    Autor:  muvifrik Postano:
da se ne protumači, da nikolina treba odgovoriti, htio sam reći gdje su odgovori na pitanja?

#109:    Autor:  Leteci mungos Postano:
muvifrik je napisao/la: kakve oni imaju veze s osijekom, mungos?
Ono je bila vise kao ironicna primjedbica. I jedan i drugi slucaj su zalosni primjeri, samo su imali nesto zajednicko (web projekti) pa mi se paralela ucinila zanimljivom...

Nego, evo jedan zanimljiv tekstic/esejcic o porukama i idejama koje salju gradovi, a mogao bi biti od koristi pri brandiranju. Iz dosadasnjih odgovora na upitnik, ali i misljenju koje cesto cujem, upravo bi osjecki nacin zivota mogao biti jedan od kandidata za brand grada... Proporucam citanje ljudima iz tima za brendiranje, ali i svima zainteresiranima za ovu temu...

Cities and ambition

Citat: Not all cities send a message. Only those that are centers for some type of ambition do. And it can be hard to tell exactly what message a city sends without living there.
...
So far the complete list of messages I've picked up from cities is: wealth, style, hipness, physical attractiveness, fame, political power, economic power, intelligence, social class, and quality of life.

#110:    Autor:  muvifrik Postano:
prašina se slegla, pojeo vuk magare, odgovora nigdje

#111:    Autor:  mvarga Postano:
Pa dobro, valjda je i Nikolina prestala pratiti forum čim nema više ludila na forumu. Ili su svi saznali sve na kavici pa nitko više nema komentara.

#112:    Autor:  muvifrik Postano:
pa ti jesi, ali nećeš ništa reći, možda zato što baš i nisi slušao, nego gledao...

#113:    Autor:  mvarga Postano:
Pa muvifrik je, bilo mi je lijepo s Nikolinom na kavi i opet ću otići.

A što se tiče gledanja, pa gledam ja i tebe...

#114:    Autor:  muvifrik Postano:
mvarga je napisao/la:

A što se tiče gledanja, pa gledam ja i tebe...

ajme sreće...

#115:    Autor:  mvarga Postano:
He-He, nemoj tako.

#116:    Autor:  Loona Postano:
Stvarno, gdje je zapela rasprava o Osijeku kao brendu? Gdje su nestale sve ideje, komentari, prijedlozi i kritike?
Kao i obično, treslo se brdo, rodio se miš. Rolling Eyes

#117:    Autor:  toni Postano:
Koje ideje ? koji komentari ?!

ima koja kafa džaba ? Wink

#118:   Re: Otvorena web stranica Brend grada Osijeka Autor:  lufus Postano:
Čudi me da i stranica ta još postoji, naravno engleska verzija nikad nije zaživjela...

#119:    Autor:  muvifrik Postano:
cijela stranica je katastrofa, odgovore nisam dobio, da im ne bi još i ideje predlagao, ako nisu znali, ideja se plaća...
Osijek031.com » Vijesti » Otvorena web stranica Brend grada Osijeka Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, [8]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 8 / 8.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::