kako obrisati profil?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
može li neka brza informacija kako da to ičinim, pa da završim s ovim portalom?
1. sav namještaj u sobi razmakneš
2. zatvoriš prozore
3. staviš deku pod vrata
4. jedan stolac ostaviš kraj prozora
5. odvrneš plin na boci
5.5. skuhaš si kavicu
6. upališ svijeću na stolu
7. sjedneš na stolac i malo pričekaš brisanje profila
za posebne slučajeve, ako je profil uporan, imaš još jedan. ugriješ rernu na 300 i ubaciš šaku metaka, ne manje od deset. prvi način mislim da je efektniji, odmah svi znaju da si obrisao profil i bacio kašiku.
daniel-202Ozbiljno, kako se briše profil????? vidim da je gazda obrisao, a jel neko zna kako to napravit????
LucijaX ti je poslala. ako se odlucis za prvu verziju, javi gdje zivis.
DepresivniPesimist
Uđeš u moj profil,nalazi se gore desno od adresara,poslije toga nađeš ''profil'' i najzadnje imaš ''obriši''
to nije to ... ima Izbriši ali to ne briše profil već sve vraća na početno stanje ... sve text box-ove ...
Alternativne opcije su prestanak javljanja i sudjelovanja u raspravama, ili promjena nicka (na izricit zahtjev i bez mogucnosti "undo"-a).
Poppy
ko je to otišo s foruma a ima skoro 3 000 postova?!
pa gazda777. sigurno se sjećaš te aferice

p.s. znam da je ovo sad offtopic i evo neću više.
nije bilo posta bez rijeci kava...
PsychoSoldierpa ono svi su mu kenjali jer je konstantno spominjai kavu..jebote kaki lik hehe...
Nisu mu svi kenjali zato što je spominjao kavu, nego zato što uz to nije bilo ništa suvisloga.
Bio je predvodnik diktature kretenijata i tako prije ili kasnije, kao povijesna nužnost, završi svatko tko se s narodom zajebava!
8
PsychoSoldierpa ono svi su mu kenjali jer je konstantno spominjai kavu..jebote kaki lik hehe...
Nisu mu svi kenjali zato što je spominjao kavu, nego zato što uz to nije bilo ništa suvisloga.
Bio je predvodnik diktature kretenijata i tako prije ili kasnije, kao povijesna nužnost, završi svatko tko se s narodom zajebava!
A kako ćeš ti završiti?
Korisničko ime
A kako ćeš ti završiti?
Spokojno.
LeonZbog zadrzavanja konzistencije u prostorno-vremenskom kontinuumu, brisanje profila nije moguce za korisnike koji su sudjelovali u raspravama na portalu.
Alternativne opcije su prestanak javljanja i sudjelovanja u raspravama, ili promjena nicka (na izricit zahtjev i bez mogucnosti "undo"-a).
ja bih promijenila svoj nick... a jel mi se onda brišu i brojevi postova i kikači?