ovaj forum je ustvari jako mocna igracka znam da je cilj uvijek prije svege nesto odgovoriti ali zasto ne i sa malo stila
npr efekti za text:
Lorem ipsum dolor sit amet - bold
Lorem ipsum dolor sit amet -italic
Lorem ipsum dolor sit amet - underline
Lorem ipsum dolor sit amet - strike over
Lorem ipsum dolor sit amet - fade efekt
Loremipsumdolorsitamet - color gradient efekt
Nedostupan povijesni medij - pojam na koji se klikne otvaga google search
Lorem ipsum dolor sit amet - druga vrsta fonta, te velicina i boja
itd itd....
da ne spominjem one ostale smajlije i tako malo se igrajte ljudi ne samo flame flame flame
uf....ja sam ocekivao nesto sasvim drugo *and now something comlpletly different!
mislio sam da se forum ne koristi odnosno ne prepoznaje kao medij. medijski se djelovat moze na vise nacina. kad se govori o mediskom djelovanju ljudi misle na telku i novine. to su nedostupni i nepouzdani mediji. primjer je jednostavan i nedavno vidjen na 031. npr konzum placha oko 3 miliuna kuna reklama u glasu, i kak sad da glas objavi da se zivotinje u konzumu bacaju u stroj za rezanje papira. medijsko djelovanje su i plakati iz aviona pa chak i trach. mislim da je forum premalo iskoristen medij......steta
Znam neke koji se sprdaju Forumashima... Nemaju pojma.
Forumi su nepresushan izvor informacija, zila kucavica ljudskih razmisljanja, a ljudi koji ga znaju koristiti postanu neminovno i provjereno mudriji...
Malo ovih dana zeza bbcode (zato se quote i ovo s bojama i slicno ne vidi bas najbolje, nego pisu te neke djidje s uglatim zagradama), ali have no fear - ce da bidne sredjeno... ;-)
Malo ovih dana zeza bbcode (zato se quote i ovo s bojama i slicno ne vidi bas najbolje, nego pisu te neke djidje s uglatim zagradama), ali have no fear - ce da bidne sredjeno... ;-)
da..bas sam ti htio to reci..danas stalno nesto steka...uzas..raspada se sajt..ajmo svi na pivo!
@Nevia, kad mijenjas svojstva teksta, onda pazi da obiljezavas one uglate zagrade [ ], jerbo onda parser (mali mrav koji to pretvara u smisleni prikaz) ;-) ne zna interpetirati takav kod. Zato se tebi sad vidi ono [...color=ovoono...]
Pa dobro, zašto sam ja sada prozvana? Primam reply notification na mailu, al stvarno neeeemam vremena sve to provjeravat, sori, Leone. (de ti to malo objasni, možda stvarno jesam malo forumski neobrazovana, al kunem se da nisam namjerno...)
Ok sad sam tek skontala jer nisam obraćala pažnju na forume! Dobronamjernima hvala na savjetima. a ovima ostalima..........aaaaaaaaa nemojte me prozivati!
Ahaaaa, zapravo je registrirani korisnik gospodina mladog magarca...interno? hehe de nam malo poblize, ali eksterno, ispricaj taj zanimljivi slucaj... ;-)
dok sam čitao ovo prvo sam pomislio da vam falim... onda sam pomislio da ste svi prolupali... da bi kasnije shvatio da sam ja jedini koji je glup ko kurac...
Pa da ... svako na mene tj. fatcat, zato sto sam nemocan. Mozda je dobro sto sam daleko da ti nebi iscupao cvijece i zabio ti ga u guzicu, onda bi mozda vidio to tvoje sunce sa drukcije perspektive.
Evo jos jedne koja je skontala... Hehe... nemoj samo, kao neki (nomina sunt odiosa),to upotrebljvati u svakoj raspravi i razvodnjavati kvalitetne spike
To je ekipa otkrila (zapravo im je receno ;-)) da na forumu postoji mogucnost osobnog obracanja. Konkretno, radi se o kombinaciji znakova koja se interpretira kao korisnicko ime onoga koji cita, (odnosno, kad pises poruku dovoljno je napisati [.you.] - bez ovih tockica) i onda ce citatelj umjesto tih znakova vidjeti svoj nick.
Zamisli da se tiskaju novine u kojima neki tekst pocinje npr. "ImeOnogKojiCita, koliko puta ste se, blabla..."... e, ovdje je to moguce
To je ekipa otkrila (zapravo im je receno ;-)) da na forumu postoji mogucnost osobnog obracanja. Konkretno, radi se o kombinaciji znakova koja se interpretira kao korisnicko ime onoga koji cita, (odnosno, kad pises poruku dovoljno je napisati [.you.] - bez ovih tockica) i onda ce citatelj umjesto tih znakova vidjeti svoj nick.
Zamisli da se tiskaju novine u kojima neki tekst pocinje npr. "ImeOnogKojiCita, koliko puta ste se, blabla..."... e, ovdje je to moguce
jebi se Gemi,nisam nikog ja interno,niti koristim lubrikante.
Gemi
Bilke
Gemi
De si laskaj... ;-)
To je nešt' interno...
Ahaaaa, zapravo je registrirani korisnik gospodina mladog magarca...interno? hehe de nam malo poblize, ali eksterno, ispricaj taj zanimljivi slucaj... ;-)