Leteci mungos
Kontam da je stvar prehrane i uvijek sam smatrao da je bb ekipa izbor najboljih informacija o njoj. Hebiga, netko tko se toliko posvecuje jednoj stvari (izgradnji tijela) sigurno nauci i zna sve zive pizdarije o hrani.
Istina samo BB ekipa je vrlo mala. Hrpa retena se naroka svim i svacim i nabubri ne imajuci pojma o icemu. Npr kod uzimanja anabolika je vrlo bitno uzimati i zastitu.
Jos teze je to sve i zadrzati...
Leteci mungos
Anabolici me ne zanimaju, kao sto me ne zanima ni izgled tog tipa na zadnjim fotkama (zapravo, smatram da je najprirodnije izgledao nakon godinu dana - ovo na kraju je totalno izoblicenje). ;-)
Uopce nije prirodno imati toliko nizak bf (body fat), pogotovo sto on nije
ectomorph.
Znaci da je konstantno na striktnoj prehrani, a vjerovatno i na jos koje-cemu.
Nizak bf je opasan po zdravlje. Prirodnije izgleda na zadnjoj slici.
Leteci mungos
Mene zanima prehrana. Npr. tunu zderu svi koji u bb svijetu paze na prehranu, ali iskljucivo onu u vodi. Koliko utjecaja, odnosno kolika je razlika tune u vodi od ocijedjene tune u ulju? (ne podjebavam)
Razlika nije u tuni vec u vodi odnosno ulju. Uzmi tu u ulju stavi u vecu cjediljku zatim pod mlaz vode i isperi. Za one kojima se to ne da, placaju vise.
Hm, to je mozda samo dio svega. Lako ja steknem knowledge, ali terba netko i dizati utege, voziti bicikl.... ;-)
Naravno da je volja ispred svega, no djabe ti volja i trud ako nemas znanja ili srece sa genetikom. Pod prvo moras definirati sto zelis postici.