Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Zdravo mrsavljenje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
nola
Ukupno postova: 2
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.11.2012. 19:02 
Naslov:  Re: Zdravo mrsavljenje
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Za zdravo mršavljenje obratite se u kozmetički salon "Estera" 320 226....ja sam uz pomoć paketa kojeg mi je preporučila vlasnica smršavila 10kg u godini dana i dalje idem na tretmane,a kile se tope...TOPLA PREPORUKA!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Sliterin7
Ukupno postova: 3
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.06.2025. 9:42 
Naslov:  

Ne znam koliko je ova tema još uvijek aktualna, a ne bih baš htjela otvarati novu ako već postoji. Jedan savjet za sve koji su u procesu mršavljenja: ChatGPT!! Very Happy Trenutno sam i ja u tom procesu, jedem sve, ali sam u kalorijskom deficitu. Unosim mu što jedem, on mi računa kalorije i daje prijedloge za obroke. U mjesec dana sam smršavila 3 kilograma, a nisam bila gladna niti sam si uvodila neka ozbiljna ograničenja. Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Dora7
Ukupno postova: 2
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 26.06.2025. 15:18 
Naslov:  Re: Zdravo mrsavljenje

Kad sam počela mršavjeti, shvatila sam da nisu dijete najvažnije, nego navike. Prestala sam jesti na brzinu, počela sam paziti na porcije i više se kretati — ne u teretani, već jednostavno šetati svaki dan. U početku su kilogrami sporo nestajali, ali sam osjećala kako mi se opće stanje poboljšava. Najteže mi je bilo ne posustati navečer, ali pomoglo je to što sam počela kuhati sebi ukusno i zdravo. Kilogrami polako odlaze, bez patnje, i nemam osjećaj da se nečega važnog odričem.

Skoči u forum: