| Autor |
Poruka |
|
ETI
Ukupno postova: 47 Spol:  Muško
|
Još samo si zaboravila nabrojat House, Trance i ostalu elektronsku glazbu..., al potpuno si u pravu!!
Nevjerovatno al samo još fali da ti neko sere šta ćeš jesti i šta ćeš raditi...
Ne zabijaj glavu u tuđe stvari nego prvo riješi svoje probleme i šta ako ljudi slušaju tu ili onu vrstu glazbe, pa nek slušaju nikome na zlo, Jer GLAZBA JE ŽIVOT!! |
|
|
|
|
|
 |
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol:  Muško
|
GLAZBA JE ŽIVOT GLAZBA JE ŽIVOT GLAZBA JE ŽIVOT GLAZBA JE ŽIVOT GLAZBA JE ŽIVOT GLAZBA JE ŽIVOT GLAZBA JE ŽIVOT GLAZBA JE ŽIVOT GLAZBA JE ŽIVOT |
|
|
|
|
|
 |
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
 |
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
Circa
|
Zeko zriko i janje |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
 |
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol:  Muško
|
ne ne NEE
nego:
Nekada davno u nekoj izmišljenoj zemlji živjela je mlada Snjeguljica u koju se zaljubio jedan princ. No ona je živjela u dvorcu svoje zle mačehe/kraljice kojoj je čarobno zrcalo jednog dana reklo da je Snjeguljica ljepša od nje. Kraljica je odmah postala ljubomorna i naredila svojem lovcu da ju odvede duboko u šumu i tamo ubije. No lovac nije imao srca ubiti nedužnu Snjeguljicu, nego ju je upozorio na zlu kraljicu i pustio da pobjegne duboko u šumu. Snjeguljica je trčala i trčala, sve dok nije naišla na jednu kuću u koju je ušla i zaspala od umora.
No, ta kuća pripada sedmorici patuljaka koji cijeli dan rade u obližnjem rudniku. Kada se oni te večeri vrate natrag i primijete da im je netko bio u kući, pomisle da se radi o čudovištu ili o lopovu. Ipak, kada upoznaju Snjeguljicu, priraste im k srcu i odluče zaštiti je od zle kraljice. Kraljica se preruši u staricu kako ju Snjeguljica ne bi prepoznala te joj pokloni otrovnu jabuku od koje ova umire. Tada se vrate patuljci i počnu proganjati kraljicu koja se popne na brdo i padne u provaliju kada je htjela baciti kamen na njih. Patuljci su sagradili stakleni lijes za Snjeguljicu, nemajući srca pokopati ju. Onda se jednog dana pojavio princ i poljubio Snjeguljicu – nakon čega je ona oživjela.
|
|
|
|
 |
|
Circa
|
|
|
|
|
|
 |
|
maryann
Ukupno postova: 55 Lokacija: sj. pol Spol:  Žensko
|
Q club..jednom bila tamo pod prisilom..da to tako nazovem..bila sam 5min dok se nisam uspjela izgurati van...loše iskustvo..a u ušima mi je bilo odzvanjalo..ne se toga sjećati...ne ne... |
|
|
 |
|
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Meni bude super,al jedino ta guzva... |
|
_________________ Jebe mi se za sve vas!  |
|
|