Muske guze
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Rajnusuffffffffffff.... nadala sam se da to neće nitko spomenuti.... prćasta, lijepa, okrugla muška guza ... mijaaauuuuuuuu
A sto zene misle o muskim guzicama i sisama?![]()
a sise.... eeeee.... nema ništa ljepšeg od tvrdih zaobljenih pectoralisa, kao ni ništa odbojnije od salastih, tresućih muških sikica
CatCloe
Rajnuskao ni ništa odbojnije od salastih, tresućih muških sikica
![]()
ima! iste takve prekrivene gustim dugim crnim dlakama! brrrr......
Poppyali su zato one iz izloga br. 1 - tvrde i zaobljene, a prekrivene dlakama mmmmnjam
CatCloe
![]()
...ukus se mijenja s godinama, i guess CatCloe
Poppyali su zato one iz izloga br. 1 - tvrde i zaobljene, a prekrivene dlakama mmmmnjam
CatCloe
![]()
...ukus se mijenja s godinama, i guess
![]()
ok, onda tebi forumaši s dlakam, meni bez dlaka?!
...i onda kažu da se mi žene ne slažemo!
CatCloe
Poppyma ja sam skromna, meni dovoljan jedan koji ima sve željene karakteristike
ok, onda tebi forumaši s dlakam, meni bez dlaka?!
...i onda kažu da se mi žene ne slažemo!![]()
![]()
viš kako sam dobra, u can have all the rest of them![]()

Re: Muske guze

a muške sise..hmmmm ...ne sviđa mi se baš izraz.. više me privlači (da ne kažem uzbuđuje
evo reći ću još samo ovo( pa nek bude fini paket) - poprečni trbušni mišići

al sve se da riješiti sa par trakica voska i malo mazohizma....
RajnusJbga brate... kontam ako tako izgledas da te bas i nije briga sto zene misle o tebi..
baš se i ja nešto mislim...oni koji se zapuste pod izlikom:ljepota je prolazna,prihvati me takvog kakav jesam,ili ih nije briga za tuđe mišljenje,ili imaju nekog asa u rukavu s kojim nepogrešivo znaju oborit ženu...
s druge strane,možda su manje čangrizavi jer nisu opterećeni vanjštinom...hmhm
marraiRajnusJbga brate... kontam ako tako izgledas da te bas i nije briga sto zene misle o tebi..
baš se i ja nešto mislim...oni koji se zapuste pod izlikom:ljepota je prolazna,prihvati me takvog kakav jesam,ili ih nije briga za tuđe mišljenje,ili imaju nekog asa u rukavu s kojim nepogrešivo znaju oborit ženu...
s druge strane,možda su manje čangrizavi jer nisu opterećeni vanjštinom...hmhm
Ili možda sve navedeno
nejasamo da nije dlakava guza...
al sve se da riješiti sa par trakica voska i malo mazohizma....![]()
Aaaaa ,sjetila si se onog topica s Pederickom de la Guz
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=8213
morala sam još jednom ići pogledati onaj YT sadržaj

marrai
pogled na muškarca, sa ručnikom oko struka nakon tuširanja mi je neopisivo sexy....
njami....
prčasta ,zaobljena i čvrsta guza svakako....mljac ufff...
prsa...fino zaobljena,ne previše,nekak su mi odbojni prenabildani pripadnici suprotnog spola...
depilacija nepoželjna..ali sad baš ni šuma...
e sad ima nešto i u onome da treba humora...ali mi on baš nije presudniji od od čvrste i fine muške guze pod prstima....
marrai
pogled na muškarca, sa ručnikom oko struka nakon tuširanja mi je neopisivo sexy....
To se traži!
Monstrum
Mi, malo jači, imamo dušu i smisao za humor![]()
Pa čuj,dobar komad mesa bez duše i smisla za humor ne vrijedi ništa. Bar meni...
heart3
Monstrum
Mi, malo jači, imamo dušu i smisao za humor![]()
Pa čuj,dobar komad mesa bez duše i smisla za humor ne vrijedi ništa. Bar meni...![]()
slažem se.... šta će mi neki zgodni lijepi nabildani, a tupav i glup ko noć...
Black Adder
Znaci nije sve izgubljeno za nas 'velike saljivdzije'?... A ovo s voskom i mazohizmom,...neja, ti si jako domisljata osoba, znas.....
ops:">
...jesu li to svi uslovi koji moraju biti ispunjeni da bi neko sa stomakom i guzom koja nije prcasta prosao, ili su jos i neka druga mjerila obavezna, posto ja aduta vise nemam?
![]()
još bi trebao imati oči boje bare /neki vele zelene, krive noge, škembave zube i otkinut ću totalno
...pod prstima...mmm...

neja
Black Adder
Znaci nije sve izgubljeno za nas 'velike saljivdzije'?... A ovo s voskom i mazohizmom,...neja, ti si jako domisljata osoba, znas.....
...jesu li to svi uslovi koji moraju biti ispunjeni da bi neko sa stomakom i guzom koja nije prcasta prosao, ili su jos i neka druga mjerila obavezna, posto ja aduta vise nemam?
![]()
još bi trebao imati oči boje bare /neki vele zelene, krive noge, škembave zube i otkinut ću totalno![]()
![]()
![]()
Pa, daj...Malo da maste ukljucis, ni bi bilo na odmet, a noge su ko u fudbalera...
Volim dobre guze na dečkima, ne moraju biti prćaste and stuff, ali da su na svojem mjestu. Nisam izbirljiva, važno da imam šta stisnuti u ručice svoje male.
1step2far
Volim dobre guze na dečkima, ne moraju biti prćaste and stuff, ali da su na svojem mjestu. Nisam izbirljiva, važno da imam šta stisnuti u ručice svoje male.
Slažem se.. obožavama guzu svog dragog..
nije neka pretvrda, niti premekana - taman je.. volim i lijepa, široka ramena, ne patim za trokutom ali mi je super za vidjeti lijepa ramena i ruke.. i noge.. mrzim okserice i ikserice i prenabildane i pretanke noge.. lijepe su mi za vidjeti (a naravno i dirati) jake i čvrste muške noge.. Prije sam mrzila dlake na muškim prsima, ali sad mi je baš ugodno nasloniti se na takva prsa.. naravno, ne dlakava kao jetijeva, al jebeš muškarca koji nema koju dlaku na prsima.. istina što kaže CatCloe - ukus se mijenja s godinama.. Re: Muske guze
glede sisa u muškaraca.. (uf, stvarno gadan taj izraz-sise) jedina zamjerka je ako su veće od mojih.. e onda jbg!
1step2far
Nedostaje mi guza mojeg dečka. Danas sam btw vidjela jednog mlađahnog tipa (brucoš sto posto) koji ima tako dobru guzu da sam ostala malo duže gledajući za njim skrivajući pogled iz sunčanih naočala. MMM...
A to si me ti gledala, a osjećam ja neko me bode očima u guzu...Voajer

a cure to stalno doživljavaju...a očito i mi samo što nam to prije nisu htjele reći...
MissTake
pa svi smo seksualni objekti
živjela jednakost spolova !!!!
morganMissTake
pa svi smo seksualni objekti
živjela jednakost spolova !!!!
gledajte nam guze
morgan
dakle, nakon ovakvih komentara,dečki, kako je osjećati se sexualnim objektom?
a cure to stalno doživljavaju...a očito i mi samo što nam to prije nisu htjele reći...
mi to onako.. suptilno..
morgan
iza tamnih naočala...lijepo,lijepo, samo nastavite
da nema muških guza.. ah, ma čemu onda život! ..iza naočala, ili bez.. ma sam nek su one nama tu
1step2far
Pokaži!
što ti je žena od akcije!
morat ćete to uraditi privatno pa onda iznesi dojmove.osim vizuelnog pregleda morat ćeš napraviti palpativni pregled radi utvrđivanja gustoće,tvrdoće...
neš mi zabave..
morganOnaj tko ima kvalitete zbog kojih je percipiran kao seksualni objekt, zasigurno se ne bi trebao osjecati lose. ;-)dakle, nakon ovakvih komentara,dečki, kako je osjećati se sexualnim objektom?
Vjerujem da su za negativnu konotaciju promatranja zena kao seksualne objekte najzasluznije one za koje koje drugi pri njihovom opisivanju na prvo mjesto stavljaju pridjev "ispravna". ;-)
1step2far
Pokaži!
Draga moja "pohotnice", tebi ne smijem pokazivat tako nešta jerbo se bojim za život svoj. Mislim pošto si u apstinenciji...
1step2farPokaži!
od gledanja nema nauke... roba se mora testirati
MissTake
1step2farPokaži!
od gledanja nema nauke... roba se mora testirati
Ok. Dogovorit ćemo se pa dođete na testiranje...

MissTake
circa tvoja guza je masna od previše sarme
Moja guza je apsolutno prekrasna, a bome je i muska...
dakle dečki stat u red i da se uvjerimo
1step2farImam ideju, ajmo otvoriti topic gdje će muška populacija ovog foruma (tj. ona koja je voljna) slati slike svojih zadnjica u uskim trapericama ili boksericama... Pa ćemo ih ocijenjivati.
Ma pomislila sam i ja u jednom trenutku tak šta predložiti, ali me bilo frka šta ako oni traže uzvratno, sličicu za sličicu, i to... znaš...
jac govorit 1 2 3 prodano i lupat oni čekićem
nekako je nespretno svoju guzu slikat....s tim da ako sam uslikam neće baš bit lijepa perspektiva.
marrai

1step2farImam ideju, ajmo otvoriti topic gdje će muška populacija ovog foruma (tj. ona koja je voljna) slati slike svojih zadnjica u uskim trapericama ili boksericama... Pa ćemo ih ocijenjivati.
I šta imaš od toga?