2. forumaški domjenak

Osijek

2. forumaški domjenak

Evo izjasnite se, imamo mjesec i pol do domjenka pa ćemo se do tada valjda dogovoriti.
ja glasovao, meni svejedno što bude i gdje bude, ali ja bih da bude ranije, ja bih 1.12 najradije...

Obećao sam na idući domjenak ponijeti gitaru, pa evo može netko iznijeti i koju glazbenu želju što da se uvježba ;)
Evil Poodingh

ja glasovao, meni svejedno što bude i gdje bude, ali ja bih da bude ranije, ja bih 1.12 najradije...

Obećao sam na idući domjenak ponijeti gitaru, pa evo može netko iznijeti i koju glazbenu želju što da se uvježba ;)

rostilj-hladno pivo

haha sunce pichi mi roshtiljamo na -45048653'6 kad pingvnini zicaju za chaj :P
Ja sam više za 15og jer bi onda i draga mogla doći, puno lakše nego 22ga. Svejedno mi je šta će se kuhati, samo da je po nekoj livadi skakutalo. Ili se u blatu valjalo.
Glazbene: Mršavi pas - zasada :)
ja jaaako volio da to bude 15og
Glasala za 22.12. i čobanac, ali u principu mi je svejedno.

Bilo je govora o kuhanoj rakiji, ako ne to, bar čaj s rakijom... za pingvine. :tux:
ako je ikako moguće 15og, pa bez obzira što se kuhalo.. (btw, radim na nabavljanju recepta za čobanac..:)) što se tiče glazbenih želja, o tome javim kasnije, kad se sjetim neke teške za odsvirati.. ;)
ja 18.12. imam rodendan, odma ga proslavim s vama, heh
meni je bolje 15. i kotlovina mi zvuči bolje. A što se tiče cuge neka svatko ponese što hoće ili uzmem u vinariji vino za kuhanje?
A budući se insomnia ponudila za kuhanje, možemo i čobanac i kotlovinu. Samo nam treba aparatura za kotlovinu- Ela?
B.T.W. odzdravila ti je Sofija.
hm, pa.. @mladene, ja sam si nekako kontala da ćemo ja i ti zajedno kuhati taj čobanac.. da ne budem jedina odgovorna, ak ne ispadne dobro.. ;) ma, zapravo treba gledati za što će biti lakše nabaviti sastojke.. tko je spominjao nekakvog vepra, i hoće li biti šta od toga? :)
da, a u vezi kuhanog vina, ja sam za svakako!
e ovako
ja neću glasati jer se ne mogu odlučiti što bi, samo da je 15.12

najbolje da bude i kotlovina i čobanac LOL ... a sad ako baš trebam reći što više perferiram
kotlovina vs čobanac=70:30

Re: 2. forumaški domjenak

nekako si i ja gotivim da bi bilo najbolje 15.12. a sad kotlovina il chobi, nekako mi više paše zapravo kotlovina, al možemo smutit i jedno i drugo, ovisno koliko će nas bit :wink:
Hmmm, ne znam kako radim ovaj vikend, a kamoli u 12. mjesecu, no nekako i meni bolje zvuči 15. 12.. Što se klope tiče, nisam izbirljiv. Bitno da se jede, pije i zabavlja, da mesine ima k'o šljunka na šljunčanoj plaži, a cuga da teče u potocima, ovlažajajući grla za pjevanje i zafrk :lol:
možda bolje da jedemo konkretno, a ne supu...

uglavnom 15.12
MissTake

možda bolje da jedemo konkretno, a ne supu...

uglavnom 15.12

ma to sam i ja konto, sa čobancem čemo se zasrat (bar muški rod pošto smo ko mala djeca) to da je stol neki sa klupama onda ok, ovak uzmeš komad dead animala i moš trčat okolo ak treba, u jednoj ruci dead animal u drugoj neki fermentirani/destilirani proizvod za pitjence :D
pa da
zato sam nakon punih 5 min vijećanja odlučila kotlovina 15.12

ne volim ja te supe, ako s enudi ja bi ipak nešto konkretno da se da staviti pod zub....
teško je u jednoj ruci držati kruh a u drugoj vreli tanju sa juhicom
mladen.jr

A budući se insomnia ponudila za kuhanje, možemo i čobanac i kotlovinu. Samo nam treba aparatura za kotlovinu- Ela?
B.T.W. odzdravila ti je Sofija.

ima se naravno... :lol: i može nije problem..
he hvala ne pozdravima
a zar ne mislite da bi tada moglo biti malo prehladno...Nije lako svirati ako je hladno na prste :)
ugrijaće te rakija :D
...do 12. mj....ne znam da li cu biti živ....
..no što je tu je.....
...što se mene tice...što god da napravite....znam da ce biti ukusno i fino....8)
ja glasam za mesinu. datum bilo koji.
draži mi je čobi od kotlovine, ali mi n i ona nije mrska. samo, mislim da neću biti u osijeku oko 15. tog mjeseca...
Koji god datum dogovorimo, netko neće moći... prema tome, neka se glavni kuhari dogovore i kraj pričice.
dakle, ja mogu 15-og , kojeg god mjeseca.. a za čobi se izjasnite ako ste za, da se znam psihički pripremiti.. :)
ma svejedno, ja cu se ionako ubit
ruana

kaki su to emo postovi :(
Tuba

ruana

ma nece ja joj nedam
babyboy

Tuba

ruana

ma nece ja joj nedam

ajuuuj slatko :P
preslatko
Ljudi, ne znam jeste zaboravili koji je ovo topic?
Sad u subotu se vidimo, počinjemo u 12, divljač na kotlovinu, koliko nas dolazi?

Jedan!
Dva!

( jesi ti to ozbiljan za divljač? ja bih radije gicu i koku, standardno )
Ja sam za...štagod da se krčka :)
kako da obecam da cu doci...kad subotom možda radim.....
ja necu slavim rodendan
ja na žalost neću moći :( , bit ću u šumi u blatu do grla, hebiga tako mi je sudba karte podijelila, šta da se radi, kmeeeeeeee, kmuuuuuuuu, sob sob, šmrc šmrc
hm, hm, probati ću doći!

Re: 2. forumaški domjenak

Veprić je bio prebrz, bit će svinjetina i piletina.
Ajd nastavite s prebrojavanjem jer ako nas bude troje onda ništa od toga...
pa kontam da, ako bude ista škvadra kao i prošli puta, to je brojčano ok, zar ne? ja javim još sigurno ovaj tjedan..
insomnia

hm, hm, probati ću doći!

Do or do not, there is no try ;) :)
insomnia

pa kontam da, ako bude ista škvadra kao i prošli puta, to je brojčano ok, zar ne? ja javim još sigurno ovaj tjedan..

da, to bi bilo ok , ali za sada nas je malo
mladen.jr

insomnia

da, to bi bilo ok, , ali za sada nas je malo

ja bih možda i naletio oko 1, ali ne mogu obećati.
ništa od dolaska,radim u subotu ali aparatura još uvjek u ponudi..a vama želim lud provod(u što ne sumljam)
i ne ,neće doći ni pilot... joj joj mladene
ja bi isto trebala raditi :( u subotu
Ovo sve više zvuči na 'no-go' :(
Predlažem da odgodimo za 1. mjesec pošto je sad puno događanja. A u 1. mjesecu će bit dosadno.
i eto ga! napokon uzmognem doći (def sam u Os za vikend) i ništa.. e pa kad me neće, neće..

Tagovi