Pronađen zlatni retriver!!!
Evo i slika:
Društvo, politika
PoppySvakako pohvale što ga niste ostavili na ulici. Nazovite sutra gradski radio, oni će vam sigurno objavit oglas.
Možete oglase dati i u novine, ima par besplatnih oglasnika.
I u pet centru postoji oglasna ploča.
Pas je vjerojatno nečiji, pa probajte nazvat i azil u Nemetinu il veterinarsku stanicu da vidite dal se netko raspitivao.
sretno!
bazooka_joeJooooj, ovo je malo prestrašno. Ne želim ni pitati o čemu se radi!?!?!
Iako, kad ga malo bolje pogledam, podsjeća me na jednu glavu u jednom zamrzivaču u jednom stanu u Zagrebu. To je, naime, bio retriver. Brrrrr!![]()
LoonaBtw, labrador je također retriever
@ela, ako ne nađemo gazde, tvoj je i nije labrador nego kratkodlaki retriver.. kažu oni koji znaju..![]()
OligofreniDikobrazoid
Btw, labrador je također retriever![]()
OligofreniDikobrazoid
bazooka_joeJooooj, ovo je malo prestrašno. Ne želim ni pitati o čemu se radi!?!?!
Iako, kad ga malo bolje pogledam, podsjeća me na jednu glavu u jednom zamrzivaču u jednom stanu u Zagrebu. To je, naime, bio retriver. Brrrrr!![]()
![]()
adebisi-jug2loona ne bih ti bio u koži...sad kad ela čuje za ovo...
OligofreniDikobrazoid
Kao prvo, predivan je malac i nadam se da će ga ela udomiti ili loona pronaći gazde....bazooka_joeJooooj, ovo je malo prestrašno. Ne želim ni pitati o čemu se radi!?!?!
LoonaBtw, labrador je također retriever
@ela, ako ne nađemo gazde, tvoj je i nije labrador nego kratkodlaki retriver.. kažu oni koji znaju..![]()
![]()
ela
zlatne boje inače ih u leglima ima tri boje
tonyaela
zlatne boje inače ih u leglima ima tri boje
Ja pročitala "u teglama"!! Ova me priča iznad posve izbezumila!
ela
priča je užas i puno hvala autoru,nije je morao podijeliti s nama...
pokazivanje gostima...![]()
krasan domaćin..kakva boleština
bazooka_joeela
priča je užas i puno hvala autoru,nije je morao podijeliti s nama...
pokazivanje gostima...![]()
krasan domaćin..kakva boleština
Hej! Nisam rekao da je to bila MOJA smrznuta glava zlatnog retrivera.
Ima ovdje par ljudi na forumu koji znaju spiku, al' ajde.
Loona
Evo, sretna vijest!! Nakon objave na Slavonskom i Gradskom radiju javili su se vlasnici psića kojeg smo pronašli.
Psić se zove Niki i drago mi je što ide svojoj kući.. hvala svima, svejedno..