plinski pistolj

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

plinski pistolj

prodaje li ko plinski pistolj i po koliko?i sto mislite o tome

Re: plinski pistolj

na šta točnije misliš? airsoft?

:::Bruno:::

na šta točnije misliš? airsoft?

ne, plinski pištolj, ima udarnu iglu ali nema zrno nego samo punjenje, ima dosta kombinacija, cijene između 600-1600kn, ovisno koliko je vjerna kopija, pogledaj po netu ima dosta stranica

err.. ako je več za zajebanciju preporučio bi ti airsoft.. to je isto na plin i ide na plastične kuglice slične onima žutima sa kirbaja ali su teže i lijepo obrađene... ugl evo stranica i ima svega ovdje... može se naručiti iz hong konga, postoje vjerne replike pravog oružija, puške su na struju, a pištolji na plin.. evo čekamo da kolega dobije svoju pušku - naručio je ak 47 tj. kalašnikov!
http://www.gunnerairsoft.com/catalog/index.php?language=en
I šta ćeš raditi s time?

Loviti patke?
davorccc

I šta ćeš raditi s time?

Loviti patke?

Igrati se partizana i švaba:

http://www.airsoft-zagreb.com/home/
:::Bruno:::

evo čekamo da kolega dobije svoju pušku - naručio je ak 47 tj. kalašnikov!

samo neka pazi pred kime i na koga to poteže, ima ih i koji imaju ubojitije igračke i tanje živce.
mislim na ovo sto je monstrum reko...ako neko ima nekog da prodaje nek javi..
prodajem ja, cijena po dogovoru
Kupi mi majko top!
vidite ovo je prilika da i ja prodam minobacac...120mm, malo koristen, 89'. godište. Specijaliziran za sela Bijelo Brdo, Sarvaš,Ernestinovo, Klisa. Prodajem ili mijenjam za brzopoteznu motornu pilu marke ŠTIL
karburator

prodaje li ko plinski pistolj i po koliko?i sto mislite o tome

Pa mislim da je to neophodna sprava za svakoga tko želi postati profesionalni pucač starta u disciplinama 100, 400, 1000 i 400 sa preponama...
Jedini je problem manjak vizualnog doživljaja, što bi recimo gluhi paraolimpičari zamjerili :-)
bazooka_joe

Jedini je problem manjak vizualnog doživljaja, što bi recimo gluhi paraolimpičari zamjerili :-)

:)

Tagovi