Offtopic #91

Forum

honey

Blago tebi! Svaki ti dao!
Gdje da dođemo po pravni savjet kod tebe?

P.s. a ti si jedna od 0.00001 takvih studenata. I šta ako ima lijenčina? Ima i na drugim fakultetima, pa ih profesori ne muče...Ovdje se misli na neki prosjek studenata.

A ti si sigurno imala i stipendiju pa ti je bilo lakše.

Ja iz osobnog iskustva znam da kad sam odgovarala sa stipendistima, imali su manje znanja od mene, ja dobijem 2, a oni isto i kažu: a profesore...ja imam stipendiju! I on kaže: a-ha, a onda kolega, evo vam 4!Da ne kvarimo ocjene... Mislim, lako tako studirati... :roll:

Tebe i treba gazit sa ovakvim stavovima! Pametna u pičku materinu! Idi bacaj lulicu za 20 kuna pa te nitko neće zajebavat za učenje!
Tebe i treba gazit sa ovakvim stavovima! Pametna u pičku materinu! Idi bacaj lulicu za 20 kuna pa te nitko neće zajebavat za učenje!

Mene dušice nitko ne gazi niti će...ja sam fax odavno završila...a ti idi čisti ulicu...a možeš doći usput počistiti i moju kancelariju! :wink:

Blofeld

Smirimo strasti. Problem Pravnog fakulteta je taj što se upisuje par stotina studenata previše. Odnosno, svatko može upisati pravo. Posljedica toga je i sve ovdje navedeno.

S ovim se slažem. To je prvi i osnovni problem!

honey

Mene dušice nitko ne gazi niti će...ja sam fax odavno završila...a ti idi čisti ulicu...a možeš doći usput počistiti i moju kancelariju! :wink:

Nema frke dušice, samo reci gdje si i ja dođem pa te pometem! Neću ti puno naplatit!
Dušice, zabunio si se...ja TEBI moram platiti...jer ti MENi čistiš...možeš doći i pepeljare počistit! :lol:
honey

Dušice, zabunio si se...ja TEBI moram platiti...jer ti MENi čistiš...možeš doći i pepeljare počistit! :lol:

Pa to ti lutko i kažem. Neće te puno koštati da te metem i to A2M!

Tagovi