Smece...
Forum
adebisi-jug2
aaaa....kontam...tamna strana bi isto da ga betty pozove na cugu![]()
da da.... a tvoj mu je komentar dobro dosao...
Sale car
nije nikakav pederluk....
lažeš
Sale car
a tako znaci... goose je transvestit.... ??? tako znaci...
odlično. sad sam jos i transic. doce cica na kolica sale
adebisi-jug2
...mene se ne treba zvati....ja sam dođem.....
goose
Sale car
nije nikakav pederluk....
lažeš![]()
![]()
jok... ima jos jedna vrlo vazna stvar na ovom svijetu od zena, pedera i srba....
tamna strana
adebisi-jug2
...mene se ne treba zvati....ja sam dođem.....![]()
a i u tome ima nesto...
Sale car
jok... ima jos jedna vrlo vazna stvar na ovom svijetu od zena, pedera i srba....
droga!?!? a znala sam. narkomanu!
ptuj ptuj ptuj ffffff
goose
Sale car
droga!?!? a znala sam. narkomanu!![]()
![]()
ptuj ptuj ptuj ffffff![]()
osim droge.... droga nije u pitanju.... ima i drugih opijata osim droge....
adebisi-jug2
pa ljudi idite spavat...neki sutra idu radit...
ja nisam među njima.... napokon mogu spavati dokle ocu i uzivati u toplini kreveta....
Sale caradebisi-jug2
pa ljudi idite spavat...neki sutra idu radit...
ja nisam među njima.... napokon mogu spavati dokle ocu i uzivati u toplini kreveta....
ja isto spavam do podne sutra...e sale kontam da smo sjebali onu igru
al dobra je fora komunicirati a da samijes koristiti samo tri rijeci...
al definitivno smo sjebali ovu temu i sve ovo skupa zajedno sutra ujutro leti u offtopic...
Sale caralal ti kurčina...
ahahahhahahahahahahhahaha
"> I još je tute OligofreniDikobrazoid
A u šta se ovi topic nabrzaka pretvorio???!!!"> I još je tute
![]()
tako ti je to kada ides rano pajkiti... propustis vrlo zanimljive stvari....
Zbog opetovanog, kontinuiranog i potpuno svjesnog slanja offtopic poruka u izvornoj temi, kao i u drugim temama na forumu portala Osijek031.com, korisnici Sale car i adebisi-jug2 su dobili zute kartone.
Podsjecamo da tri zuta kartona predstavljaju trajnu zabranu sudjelovanja u raspravama na portalu Osijek031.com.
Ugodan dan zelimo,
DeusExMachina
Postovani,
Zbog opetovanog, kontinuiranog i potpuno svjesnog slanja offtopic poruka u izvornoj temi, kao i u drugim temama na forumu portala Osijek031.com, korisnici Sale car i adebisi-jug2 su dobili zute kartone.
Podsjecamo da tri zuta kartona predstavljaju trajnu zabranu sudjelovanja u raspravama na portalu Osijek031.com.
Ugodan dan zelimo,
ja mislim da to nije u redu.... kakva su to sranja?
Pa koliko ima offtopica i ti sada meni das zuti karton. Pa i sta sada sto sam otisao u offtopic.
De prestanite jesti govna s tim offtopicima i maltretirati ljude. Kontate da je to sasvim normalno da netko ode u offtopic, jer jedna tema veze drugu i svi se nadovezuju na to jebemu sunce.
Ovaj forum pocinje biti sve vece sranje zbog ovakvih debilnih ispada...
ugodan dan zelimo.
goose
onda si trebao cijeli topic poziranje prebaci u offtopic jer malo malo pa tamo i zadje... coece
potpisujem
goose
a mi se tak lijepo zabavili. neko nam je ubio mood![]()
heheheheheheheeheh
ma daj ovo nije vrijedno spomena. stvarno neki ljudi jedu previse govana i ne shvacaju ljudski nacin razmisljanja...
moje ime je branka i ja sam offtopicar
(trebam pomoc)
Vrijedjanjem i ljutnjom nece postici pozitivne pomake. Savjetujem Vam da, ukoliko za tako nesto uopce imate interesa, Vasu komunikaciju dovedete na ocekivanu kvalitativnu razinu.
Slanje offtopic poruka, zachatavanje, vrijedjanje, kleveta i namjerno krsenje pravila mogu rezultirati nepovoljnim ishodom. Savjetujem Vam korekciju ponasanja na portalu Osijek031.com.
EOD
Stolni biljar
PA JA OVO STVARNO NE MOGU VJEROVATI...
KAKVO JE OVAJ FORUM POSTAO SRANJE!!! ZBOG JEBENOG OFFTOPICARENJA DOBIJEM ZUTI KARTON I ONDA NAPISEM SVOJE MISLJENJE O OVOM FORUMU I BIVAM IZBACEN.
PA NECE MENE NIKO JEBAT, A POGOTOVO NEKA NOVA SELJACINA OD ADMINISTRATORA U TRI PICKE MATERINE. NEKA SE IZIVLJAVA NA NEKOM DRUGOM, A NE NA NORMALNIM LJUDIMA.
SVE JE BILO ODLICNO I ZABAVNO PRIJE NEGO JE DOSAO NEKI NOVI ADMINISTRATOR ILI DOK SE NEKI OD POSTOJECIH NIJE UMISLIO. PRICAO SAM SA HRPOM FORUMASA I SVI KAZU KAKO JE U ZADNJE VRIJEME FORUM POSTAO TOLIKO DOSADAN I MONOTON DA RAZMISLJAJU O ODLASKU SA FORUMA.
STOGA, MODERATORI, ODJEBITE MALO OD SVOJIH JEBENIH PRAVILA I OLADITE. NISTE JEBENI POLICAJCI.
S postovanjem Sale car.
bilo je možda tebi odlično i zabavno, ali ljudima koji su stvarno željeli sudjelovati u nekoj raspravi, a to zbog tvojih i tebi sličnih off-topic upadica, koje nisu ni digresije, jer se ni nemate namjeru vratiti temi, baš i nije bilo toliko zabavno. čak štoviše, jako je opao broj kvalitetnih rasprava, a svodi se na vaše dopisivanje. ako ti se ne sviđaju pravila ovog foruma, odi na neki drugi ili si napravi svoj. meni odgovara.
Re: Smece...
DonQuijote@sale car a.k.a. stolni biljar, a odnosi se na jedan obrisani post kojemu je namjera bila isključivo vrijeđanje:
bilo je možda tebi odlično i zabavno, ali ljudima koji su stvarno željeli sudjelovati u nekoj raspravi, a to zbog tvojih i tebi sličnih off-topic upadica, koje nisu ni digresije, jer se ni nemate namjeru vratiti temi, baš i nije bilo toliko zabavno. čak štoviše, jako je opao broj kvalitetnih rasprava, a svodi se na vaše dopisivanje. ako ti se ne sviđaju pravila ovog foruma, odi na neki drugi ili si napravi svoj. meni odgovara.
stvar je u tome da smo mi ošli u offtopic u 2 h ujutro...bili smo samo još ja i on i možda još jedna osoba na forumu...jednostavno je admin to mogao ujutro bacit u offtopic i nitko ne bi ni skontao...baš me zanima kome je smetalo što smo mi ošli u offtopic u 2 h dok su svi spavali...???

adebisi-jug2
stvar je u tome da smo mi ošli u offtopic u 2 h ujutro...bili smo samo još ja i on i možda još jedna osoba na forumu...jednostavno je admin to mogao ujutro bacit u offtopic i nitko ne bi ni skontao...baš me zanima kome je smetalo što smo mi ošli u offtopic u 2 h dok su svi spavali...???
ma, lega, ne radi se o vremenu kada se to događa, ovo je forum, napisane stvari ostaju, a onda će ujutro netko sjesti i željeti pročitati nešto o temi koja je u naslovu, a kad otvori nađše 2-3 stranice nečijeg dopisivanja od po jednu-dvije rečenice. za takve stvari postoje drugi servisi, chat i slično.
Moderatori, bas kao ni admin ne zive zato da bi necije offtopic poruke prebacivali tamo gdje im je mjesto.
Prebacivanje poruka u offtopic je nuzno zlo i za korisnike cije poruke se ucestalo prebacuju u offtopic izvjesan je samo jedan ishod - zuti karton.
Primjetio sam da je na ovom portalu vec bilo price o tome sto su offtopic poruke i zasto su one lose, stoga bih Vas uputio na daljnje istrazivanje tematike i proucavanje netiquetta.
Ukoliko ste vec sada svjesni da se ne zelite pridrzavati netuquetta, onda bih Vas zamolio da i nama i sebi ustedite vrijeme koristeci institut pasivnog promatranja.
http://www.hr-netiquette.org/pravila/#forumi
http://en.wikipedia.org/wiki/Netiquette
Svako daljnje nepridrzavanje ovih pravila moze voditi nepovoljnom ishodu.
DonQuijoteadebisi-jug2
napisane stvari ostaju.
pa ostaju ali se prebace u offtopic...to admin dođe prije svih i riješi sve probleme ovog foruma...
bettyCrveni karton predstavlja trajnu nemogucnost sudjelovanja u raspravama. Nazalost, zbog korisnika koji ne zele shvatiti prednosti kvalitetne rasprave, ponekad se mora primjenjivati i taj intrument.a sta znaci crveni karton?
gooseNazalost, godine nisu pokazatelj necije spremnosti i mogucnosti kvalitetnog raspravljanja.a najbolje da se svi ispod 25 godina starosti obrisu sa foruma. mislim da bi to bilo najidealnije.
U mnogo slucajeva je upravo na forumu portala Osijek031.com moglo biti vidljivo kako i osobe znatno mladje od 25 godine kvalitetno pridonose rasrpavama.
Jedino mjerilo za sudjelovanje treba biti zelja za kvalitetnom raspravom.
DeusExMachina@adebisi,
Moderatori, bas kao ni admin ne zive zato da bi necije offtopic poruke prebacivali tamo gdje im je mjesto.
Prebacivanje poruka u offtopic je nuzno zlo i za korisnike cije poruke se ucestalo prebacuju u offtopic izvjesan je samo jedan ishod - zuti karton.
Primjetio sam da je na ovom portalu vec bilo price o tome sto su offtopic poruke i zasto su one lose, stoga bih Vas uputio na daljnje istrazivanje tematike i proucavanje netiquetta.
Ukoliko ste vec sada svjesni da se ne zelite pridrzavati netuquetta, onda bih Vas zamolio da i nama i sebi ustedite vrijeme koristeci institut pasivnog promatranja.
http://www.hr-netiquette.org/pravila/#forumi
http://en.wikipedia.org/wiki/Netiquette
Svako daljnje nepridrzavanje ovih pravila moze voditi nepovoljnom ishodu.
dobro ajd bit ću dobar

adebisi-jug2pa ostaju ali se prebace u offtopic...to admin dođe prije svih i riješi sve probleme ovog foruma...
Imate krivu percepiju moderatora i admina kao osoba cije je posao pratiti kad se skrece u offtopic. Prebacivanjem u offtopic se izaslo na ruku korisnicima, kako im se ne bi odmah dijelili zuti kartoni.
Zelja nam je da korisnici shvate sto predstavlja lose ponasanje i zasto je ono lose. Nazalost, postoje situacije kada korisnici to ne zele ili ne mogu shvatiti. Tada se aktiviraju intrumenti korekcije i smanjivanja entropije.
adebisi-jug2e da...jel se taj žuti karton nekad briše?? ako zadovoljim ponašanjem
))
Ukoliko se nakon nekog vremena pokaze da je korisnik poceo kvalitetno sudjelovati i pridonostiti raspravama, tada se zuti karton uklanja, a dobije se i pokoji kikiriki.