Offtopic #87

Forum

sisibla

isee načudim se ponekad kada vidim kak ljudi neaju svoj privatni socialni život pa moraju kopati po tuđem..
-.-

divno.

..a što si ti ocekivala....od generacije kojima je big brader nešto najbolje što su ikad gledali.....8)
tamna strana

..a što si ti ocekivala....od generacije kojima je big brader nešto najbolje što su ikad gledali.....8)

-.- a imaš pravo,..

XD
nažalost^^
sisibla

isee načudim se ponekad kada vidim kak ljudi neaju svoj privatni socialni život pa moraju kopati po tuđem..
-.-

divno.

daj se skontaj ne kopamo ni po kakavom tuđem životu jer je on odabrao taj poziv a to je služenje vjernicima samim tim imaju pravo znati tko je on i tko ih na neki način vodi

ne možeš propovjedati nešto što ni sam ne poštuješ ......
zbog takvih koji kraj zdravih očiju nevide ili ne žele vidjeti on ili oni i rade to

usput po tvrđavici je ona glavna atrakcije jer izleti u vrućem kupčem na rolama i šibaj
neki je poznaju i bolje ....da nekažem intimnije po tvrđavici.....

divno.

-.-

vidimo da si upoznat sa stanjem u big brother kući i daj nemoj se ponašati kao krelac koji kaže da si jedini koji to negleda ...naravno vjerujemo ti ....kladim se da znaš sve o stanarima napamet a sigurno imaš i svog idola..

mi2

vidimo da si upoznat sa stanjem u big brother kući i daj nemoj se ponašati kao krelac koji kaže da si jedini koji to negleda ...naravno vjerujemo ti ....kladim se da znaš sve o stanarima napamet a sigurno imaš i svog idola..

iako se slažem s tobom po pitanju bahatosti svećenika, po ovom se pitanju ne slažem.
ima ljudi koji zaista ne gledaju big brother i koji nisu pogledali ni jednu epizodu ni u jednoj sezoni. ja sam jedna od njih. ne vidim zašto bi itko o tome lagao.
mi2

sori ali mislim da nemaš pravo tako pričati.
ne znam tamnu stranu osobno i ne znam da li prati BB, ali isto tako znam da ti nisi nitko da kaže da on sere govoreći da to ne gleda, jer sad svi to gledaju pa 100% i on to radi.

de dobro je.
možda postoji i osoba koje shvaćaju da je BB samo veliko gubljenje vremena, znači novaca^^..
ali očito za tebe nije tako, no nema veze, svatko ima pravo na svoje mišljenje.
:)
sisibla

mi2

sori ali mislim da nemaš pravo tako pričati.
ne znam tamnu stranu osobno i ne znam da li prati BB, ali isto tako znam da ti nisi nitko da kaže da on sere govoreći da to ne gleda, jer sad svi to gledaju pa 100% i on to radi.

de dobro je.
možda postoji i osoba koje shvaćaju da je BB samo veliko gubljenje vremena, znači novaca^^..
ali očito za tebe nije tako, no nema veze, svatko ima pravo na svoje mišljenje.
:)

vjerovatno nisi shvatila(o) jer upravo govorimo da je BB shit koje po našem mišljenju treba ukinuti ali ....
novac je novac kontaš
s druge strane uvijek ima onih kojima je to naj ....vjeruj da nama nije jer gledati hrpu primitivaca zatvorenih u kući i nije neka fora
ajd da imaju što pokazati naciji osim svojih kreveljenja i gluposti još nekako ali ovo je užas

ne skrećimo s teme

svećenici (čast izuzecima ) su danas sasvim nešto drugo usporedimo li neka prijašnja vremena
mi2

divno.

-.-

...hm da....sad cemo oticu u off topic....al što cu kad moram odgovoriti...jer se tice baš mog odgovora....
...dakle ovako.....za sad pa na dalje i ubuduce.....osoba pod nickom tamna strana.....nikad ali nikad ne gleda big brader....niti me to imalo zanima....cak što više.......na tv-u gledam samo utrke formule 1....i to je jedino zbog cega palim tv.....8)
..eto.....onima kome je to neshvatljivo....mogu samo reći da je nekima lakše utjerati 20 cm u guzicu...nego jednu misao u glavu.....8)

hvala
molim
nema na cemu
tamna strana

..eto.....onima kome je to neshvatljivo....mogu samo reći da je nekima lakše utjerati 20 cm u guzicu...nego jednu misao u glavu.....8)

hvala
molim
nema na cemu

DAKLE!!! LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
daj se skontaj
još uvijek te po šibice možemo poslati ....
razmisli malo prije nego što nešto napišeš ..
da nisi spomenio BB još bi ti i povjerovali ali kako si prvi potegnuo BB vidiomo o čemu razmišljaš i koja ti je prva misao
BB BB BBB BBBBBBBBBBB
uživaj
Circa

tamna strana

hvala
molim
nema na cemu

DAKLE!!! LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

eh, i meni su iste rečenice zapele za oko LOL LOL
legendo.

Tagovi