sisibla
isee načudim se ponekad kada vidim kak ljudi neaju svoj privatni socialni život pa moraju kopati po tuđem..
-.-
divno.
..a što si ti ocekivala....od generacije kojima je big brader nešto najbolje što su ikad gledali.....
Forum
sisibla
isee načudim se ponekad kada vidim kak ljudi neaju svoj privatni socialni život pa moraju kopati po tuđem..
-.-
divno.
tamna strana..a što si ti ocekivala....od generacije kojima je big brader nešto najbolje što su ikad gledali.....
![]()
sisibla
-.-
divno.
daj se skontaj ne kopamo ni po kakavom tuđem životu jer je on odabrao taj poziv a to je služenje vjernicima samim tim imaju pravo znati tko je on i tko ih na neki način vodi
ne možeš propovjedati nešto što ni sam ne poštuješ ......
zbog takvih koji kraj zdravih očiju nevide ili ne žele vidjeti on ili oni i rade to
usput po tvrđavici je ona glavna atrakcije jer izleti u vrućem kupčem na rolama i šibaj
neki je poznaju i bolje ....da nekažem intimnije po tvrđavici.....
mi2iako se slažem s tobom po pitanju bahatosti svećenika, po ovom se pitanju ne slažem.
vidimo da si upoznat sa stanjem u big brother kući i daj nemoj se ponašati kao krelac koji kaže da si jedini koji to negleda ...naravno vjerujemo ti ....kladim se da znaš sve o stanarima napamet a sigurno imaš i svog idola..
mi2
vidimo da si upoznat sa stanjem u big brother kući i daj nemoj se ponašati kao krelac koji kaže da si jedini koji to negleda ...naravno vjerujemo ti ....kladim se da znaš sve o stanarima napamet a sigurno imaš i svog idola..
sisibla
mi2
sori ali mislim da nemaš pravo tako pričati.
ne znam tamnu stranu osobno i ne znam da li prati BB, ali isto tako znam da ti nisi nitko da kaže da on sere govoreći da to ne gleda, jer sad svi to gledaju pa 100% i on to radi.
de dobro je.
možda postoji i osoba koje shvaćaju da je BB samo veliko gubljenje vremena, znači novaca^^..
ali očito za tebe nije tako, no nema veze, svatko ima pravo na svoje mišljenje.
![]()
mi2
divno.
tamna strana
..eto.....onima kome je to neshvatljivo....mogu samo reći da je nekima lakše utjerati 20 cm u guzicu...nego jednu misao u glavu.....![]()
hvala
molim
nema na cemu

Circa
tamna strana
..eto.....onima kome je to neshvatljivo....mogu samo reći da je nekima lakše utjerati 20 cm u guzicu...nego jednu misao u glavu.....![]()
hvala
molim
nema na cemu
DAKLE!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()