Hajduk - Dinamo

Kultura, zabava, sport, hobby

Hajduk - Dinamo

Navijač sam hajduka... Ali u zadnje vrijeme se raspadaju...Čini mi se da če im ovo biti presudna utakmica ove sezone...Ako ovdje izgube onda im je propala cjela sezona...
A sada da vidim šta vi imate pametno za napisat...
Hajduk će pobijedi ili će biti x dinamo je crko večeras protiv ajaxa.
šta radiš onda u osijeku ako navijaš za hajduk ?

Re: Hajduk - Dinamo

nake_rado

Navijač sam hajduka...

To je tvoja sramota :D
lufus

nake_rado

Navijač sam hajduka...

To je tvoja sramota :D

tolerantna smo sredina, ima i takvih... a što su jučer svi zdušno navijali za dinamo! osjećao sam se kao usred zagreba!

Svi? :shock:
lufus

Svi? :shock:

ono, dosta njih. sjedim na cugi, a oko mene izljevi sreće i oduševljenja na svaki dinamov bolji potez...

Izlaziš na loša mjesta :D Znam da je dosta ljudi jučer navijalo, neki su čak pokušali i karusel organizirat, ali ostalo je na pokušaju. Ima tu dosta onih koji su navijali za Dinamo jer je hrvatski klub, a neki i zbog kladare, 9.50 je bio koeficijent i dosta ljudi je stavilo lovu jer Ajax je trenutno katastrofalan.
DonQuijote

tolerantna smo sredina, ima i takvih... a što su jučer svi zdušno navijali za dinamo! osjećao sam se kao usred zagreba!

a pa zasto ne navijati za dinamo...mislim ne ovako...nego u europi...navijat cu za svaki hrvatski klub koji ima priliku da dode u neko veće natjecanje...

nake_rado

Navijač sam hajduka... .

Nek si ti nama živ i zdrav! :euro:
Daj jebemu vise i nogomet i sport i tajkune mulave koji se u sport uvaljuju i "navijace" koji nemaju pametnijeg posla nego pravit pizdarije...

Ocekujem da ce biti isto kao i za svaki "vjeciti derbi", dakle najmenje ce se pricat o nogometu...

Utakmice hajduka i dinama u biti su test za redarstvene snage, organizatore, zastitare i one klince koji po tribinama skupljaju lopte koje tamo zavrse nakon "strasnih i preciznih udaraca".

U pravilu se igra bunker s obje strane, preko centra se prelazi uz pismeno odobrenje trenera, a poslje svakog prekrsaja se svi igraci sjate na suca, a dvojica se u pozadini shamaraju i gurkaju. Onda pak popizde svi na tribini, a nakon utakmice stradaju tramvaji, autobusi, automobili, kiosci, izlozi...

Jebem ti nogomet u Hrvata s naglaskom na jebanje oba "najveca" kluba i to na suvo!!!

Bando lopovska, nogomet vas najmanje zanima, a zaradjujete od huligana, i "sponzora" koje vucete za jaja, a svoje odradi i Drzava oprostima milijunskih dugova...

nake_rado

...Čini mi se da če im ovo biti presudna utakmica ove sezone...Ako ovdje izgube onda im je propala cjela sezona...

prijatelju meni se čini da je njima sezona davno otišla u kurac, a derbi ko derbi, odigrat ću 1x i to isključivo zato što su ovi riknuli protiv ajaxa a vidim i popilo se poslije :) inače ti derbiji su mi uglavnom u banani, puno više volim gostovanja hajduka i dinama u osijeku ili rijeci.
Mladjo

inače ti derbiji su mi uglavnom u banani, puno više volim gostovanja hajduka i dinama u osijeku ili rijeci.

ma ne volim više ni to jer čak ni tu nemogu više bodove dobit i onda se samo bzvz živciram :D
ja stavio 2.......2.45
na drugom listicu x2........1.40

nake_rado

Navijač sam hajduka...

Aaaa, ti si jedan od onih jadnika kojemu ono doma nije po volji... Ajd, daobog da vas je sto manje
hajduk - dinamo?? kog briga za to.

Tagovi