7kn-0.5L

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

7kn-0.5L

Meni to ne predstavlja problem...
Al da vidim šta vi kažete :D
Meni trenutno problem predstavljaju ovaj čavao i teniska loptica koji mi se pojavljuju nad glavom kad pokušam razmišljati o čemu se u ovom topicu radi?!
bazooka_joe

Meni trenutno problem predstavljaju ovaj čavao i teniska loptica koji mi se pojavljuju nad glavom kad pokušam razmišljati o čemu se u ovom topicu radi?!

LOL LOL LOL

Re: 7kn-0.5L

pola litre - čega?
O jebote pa nije neki teški rebus pol kile vode a.k.a Osječko pivo - šator 7kn. Kupiš 2kg karlovačkog jednu srkneš pred šatorom drugu uneseš(prokrijumčariš) unutra i poslje toga 2 osječka i račun je ljep!
Piva?
S 14god?
tc tc tc tc ;)
Meni je s 14 problem bio slanac kad je poskupio 50 lp
:)
Djeca su danas napredna :) A i inflacija je tu... :)

Ja već vidim oduševljene šankere koji će pecati kovanice da bi uzvratili kusure. Ideja je briljantna kao i na Špancir festu - pola litre Pana 11 kn???
dA, DA..INFLACIJA JE KRIVA!!
ma cigosi samo gledaju kako bi pokrali mase, još i rade veći šator za zadovoljnu klijentelu, a pivo će za 5 godina bit 15 naku, a svirat će krivi spoj iz stare pivnice. to je zakon jebenog tržišta i halapljivih govnara

sjebali su sami sebe... sada onaj ko jehtio popiti 2 piva će popiti samo jedno :wink:

Prvo se kukalo na sve strane kad su se pojavile informacije da ove godine neće biti ništa od svega, a kad su si ljudi iz pivovare dali truda i organizirali sve opet ne valja. I ne samo da ne valja, već su halapljivi govnari. Svaka vam čast! Majke, Let 3, Belfast Food, Psihomodo Pop, Vatra, Tattva, Gužva u 16-ercu, The Beat Fleet, Marijan Ban i Diktatori, Urban & 4, u manjem šatoru tamburaši (svaku večer drugi!) i pivo (pola litre, a ne kapi za oči) je 7 kuna, ulaz je besplatan...Pa stvarno kako se usude?!
neka. kao platiše i konzumenti imaju pravo pizditi za svaku dlaku u jajetu pa bila ona i imaginarna. a prodavač ako je pametan znat će im ugoditi.
a starci mu neki mali tajkuni, a zar vec s 14 god pije, lose lose
lufus

Prvo se kukalo na sve strane kad su se pojavile informacije da ove godine neće biti ništa od svega, a kad su si ljudi iz pivovare dali truda i organizirali sve opet ne valja. I ne samo da ne valja, već su halapljivi govnari. Svaka vam čast! Majke, Let 3, Belfast Food, Psihomodo Pop, Vatra, Tattva, Gužva u 16-ercu, The Beat Fleet, Marijan Ban i Diktatori, Urban & 4, u manjem šatoru tamburaši (svaku večer drugi!) i pivo (pola litre, a ne kapi za oči) je 7 kuna, ulaz je besplatan...Pa stvarno kako se usude?!

slažem se, ove su si godine stvarno dali truda i organizirali besplatni festival s prilično respektabilnom glazbenom svitom, povećali šator i trajanje festivala, i sve to nauštrb samo 2 kune skupljeg piva, koje je opet među najjeftinijima u gradu, i opet ne valja!

a zašto mi se ne sviđa što je pivo 7 kuna? zato što mi se na takvim eventima ne da stalno davati i primati hrpu kovanica raznih apoena. :)
DonQuijote

lufus

slažem se, ove su si godine stvarno dali truda i organizirali besplatni festival s prilično respektabilnom glazbenom svitom, povećali šator i trajanje festivala, i sve to nauštrb samo 2 kune skupljeg piva, koje je opet među najjeftinijima u gradu, i opet ne valja!

a zašto mi se ne sviđa što je pivo 7 kuna? zato što mi se na takvim eventima ne da stalno davati i primati hrpu kovanica raznih apoena. :)

Neki su nadareni za to da nešto organiziraju ,a neki samo zato da pljuju tuđi rad i trud...štaš ima nas svakavih..budem ja orobila kasice pa vam razmjenim :shock:
ela

budem ja orobila kasice pa vam razmjenim :shock:

ma, ne radi se o razmjenjivanju, nego o brojanju u prelomnim trenucima, kada samo tvoja trenutna brzina obrade podataka stoji između tebe i sljedećeg piva! kad je sve 5 ili 10 kuna, onda sve prije dolaska promjeniš u te novčanice i znaš da je 1 novac = 1 pivo, i kasnije nema puno računanja! ;)
Ja mislim da uz ovakav line-up bendova ni 10kn ne bi bilo previše za pivo. Jer ipak su svi koncerti besple. Koliko ja znam na danima piva u Karlovcu nije bilo toliko dobrih bendova kao što će biti kod nas. Ili?
mislim da ću posjetit konzum ranije....
DonQuijote

ela

budem ja orobila kasice pa vam razmjenim :shock:

ma, ne radi se o razmjenjivanju, nego o brojanju u prelomnim trenucima, kada samo tvoja trenutna brzina obrade podataka stoji između tebe i sljedećeg piva! kad je sve 5 ili 10 kuna, onda sve prije dolaska promjeniš u te novčanice i znaš da je 1 novac = 1 pivo, i kasnije nema puno računanja! ;)

Budemo mi peticiju potpisali,neka tokene naprave.... :wink:
čuj mene kao da se inače ne odvajam od boce piva :D
Neka slican festival bude svaka dva mjeseca, neka sviraju bendovi slicnog kalibra i ja cu sigurno bit dio inventara, cak i ako cijena piva bude na razini cijena u kaficima (ok, ne svim), dakle oko 10 kuna za 0.5l piva...
Naravno da je niza cijena veliki plus i u konacnici organizator od toga i ima koristi, ne samo na razini zarade tijekom festivala, vec i po pitanju promocije branda...

što se mene tiče nisu morali zvat nikog da svira, sam da je pivo 5kn :lol: :lol:
noob

što se mene tiče nisu morali zvat nikog da svira, sam da je pivo 5kn :lol: :lol:

imaš točeno osječko po 5 kn u biljemerkantovoj birtiji kod peveca. nitko ne svira, ali kad ti to ni ne treba, možeš tamo.
mislim da ću svratiti u dućan po malo žeste
ja i tak planiram neki bloody mary smućkat doma pa skupit društvance!
;)
baš lijepo...
aha, pivo..paaaa...mislim da bi im zarada bila bolja da su ostavili cijenu od 5kn...
jer će ovako ljudi (kao što vidimo i iz komentara) ranije kupovati cugu u trgovinama..

lufus

ne brini se ti, lufus..
ne trebamo mi biti zahvalni njima jer ovo sve organiziraju...
da oni to organiziraju zbog tebe, mene, nas,..., ne bi bilo festivala..
oni ga organiziraju jer im se to isplati!
a isplati im se ako izvuku što više para iz tvojih, mojih, naših džepova!
pa ond nek se ljudi žale ak im nešt ne odgovara, to je jedino što mogu.. :roll:

normalno da ne bi organizirali da im se ne isplati, pa to je privatna firma! da se radi o novcu poreznih obveznika, onda je to druga priča. treba im biti zahvalan jer organiziraju tako nešto, a ne luduju s cijenama. da su recimo prvo napisali samo tko će sve nastupit ja bi očekivao cijenu piva od 10 kuna. u karlovcu je pivo bilo 12 kuna.
Da rezimiramo...

S obzirom na najavljene bendove, cijena piva od sedam kuna za pola litre je smijesna. OK, prosle je godine bila jedna kuna jedan deci, ali ovo nije poskupljenje sa 10 na 15 kuna, vec sa cijene koja je smijesna "za krepat" na cijenu koja je samo smijesna...
meni je 7kn čist ok.. mislim, pa moraju i oni nešto zaraditi..
cijena dobra, bendovi dobri... još malo manje od 48 sati...

lufus

Svaka čast na odgovoru (y) Nema se šta dodati.
Ja i dalje ne kontam o čemu je ovdje riječ... :D :lol:
bazooka_joe

Ja i dalje ne kontam o čemu je ovdje riječ... :D :lol:

7 kn za Osječko pivo na danima piva, dali je vrijedno ili ne.
joj, meni to pivo bude nekek lošije..
ne znam jel mi se čini ili ne...ja bi rekla da ne..
ali, kad se pleše, dobro dođe svako ;)
u svakom slučaju, uzdravlje svima!!! :)

l0še,l0še.. :evil: . al nije pr0bLem... jebale ih 2kune... xD...
:cheers:
puno je i Pet kuna s obzirom da nam toče šit od piva, a sedam tu maČ. ja si nosim u ruksaku pivo koje volim.
lufus

najbolji odgovor =)=)=)
ljudsko srce nikad zadovoljno. tako je to uvjek i zauvjek.

istina...daLi su si truDa..i sve su 0dLicne grupe...
ispLati se... bas t0 st0 kazu,0d t0g je m0gL0 bit aps0Lutn0 ništa..
tak0 da swaka čast...
jučer je bilo super...
danas je let3...
pred0br0! :)
nake_rado

lufus

najbolji odgovor =)=)=)

bravo! :):):):)
TEDDYPICKERR

puno je i Pet kuna s obzirom da nam toče šit od piva, a sedam tu maČ. ja si nosim u ruksaku pivo koje volim.

a jbg... svako ima svoj ukus...
osječko...mmm...
;)

ne znam što su radili s točenim, ali katastrofalno je!
onda ti preostaje sinalco :D
a zapravo pa ima i pivo u boci :D
ma snaci češ se ti

U boci je ok, ali ovo točeno...
lufus

U boci je ok, ali ovo točeno...

uzmi si jednu čašu...i iz boce si sipaj unutra i glumi da je točeno

na danima piva je preeeeelud0o0o0....
swaka čast....
:D :D :D ....

lufus

ne znam što su radili s točenim, ali katastrofalno je!

natovarili mnogo H20 unutra:P

Tagovi