Subota...

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Subota...

Kontam si da je subota najbolji dan za sve čega se mogu sjetiti. Gdje ćete se najbolje danas zabaviti? Gdje se najviše isplati otići?
kontam otići na osijek-međimurje...i onda ak mi se bude dalo spremat odo do bastiona...al sumnjam

Re: Subota...

pppaaa posto je svaka subota vise manje slicna vjerojatno ce bit klasika...tvrda...pa malo okolo se smrzavat i eto...gdje se isplati otici?hmm ovisi sta trazis... :roll:
Ja ne tražim ništa...zanima me samo gdje se forumaši skitaju... :D :D :D :D :D
danas po tvrđi...
Klisa...
Marshall-T

Kontam si da je subota najbolji dan za sve čega se mogu sjetiti. Gdje ćete se najbolje danas zabaviti? Gdje se najviše isplati otići?

Najviše ti se isplati otici na www.thehun.com ......uštediš lovu, nešto zanimljivo vidiš, dobro se zabaviš, a možda i nešto naucis :-D
www.myspace.com/klubminiteatar

nakon dana piva... obavezno.
aethur

Klisa...

Ja sam čuo da je party za subotu otkazan, jer je u petak bilo premalo ljudi?
bio na svom standardnom mjestu gdje sam i svake subote i opet se razbio ko picka... vukli su me kuci... :D
cane

aethur

Klisa...

bio je održan... i bio je katastrofalan... petak je bio mnogo bolji dan...
aethur

cane

aethur

Klisa...

bio je održan... i bio je katastrofalan... petak je bio mnogo bolji dan...

toliko je bio katastrofalan da se nisi udostojio da dođes tamo gdje smo se dogovorili.... a jesi jaje....

Re: Subota...

subotom se lijepo probudim oko 10, odem do kladionice, navratim do monstruma, nešto fino papam, popodne na tekmu ili nogoš pa navečer do lege cugat i van. skoro svaka subota mi je takva. i obožavam je zbog toga!

Tagovi