Pozdrav svima!
Kao što naslov kaže, nova sam u gradu! Doselila sam se prije nekoliko dana i kako ne poznajem Osijek najbolje jako bi mi dobro došla vaša pomoć o nekim stvarima.
Dakle, doselila sam se u Reisnerovu u blizini zrinjevca. Šta tu ima u blizini?
Voljela bih da mi preporučite neki frizerski,gdje ima ljekarna najbliža, ambulanta (doktor), vrtić, škola,...ma ono sve što mi treba. Malo sam šeltala al nigdje nisam vidjela ljekarnu i frizerski. Super mi je što je centar blizu al tamo su i veće cijene,ne?
Interšpar mi je blizu pa mi nije frka za trgovinu. Inače nemam auto.
E da, i koji kafić mi preporučujete za u miru popit kavu?
Puno vam hvala
Nova u gradu
Društvo, politika
hmmm dobro došla 
hvala
blizu zrinjevca... imaš "hir" za na cugu i biljar, ima onaj niz kafića, "san marco" i ostali, tamo je ok...
pizzerija gondola kod kružnog je ok. pekara "colibri" u ružinoj radi 0-24 i ima odličan burek, među top 2 u gradu!
najbliža OŠ je, čini mi se, u gundulićevoj blizu pravnog faksa. vrtić... nemam pojma.
frizerski ima u radićevoj preko puta pravnog faksa, a vjerojatno i u onim zgradama nasuprot zrinjevcu. mislim da je taj u radićevoj dobar, sestra mi tamo ide na frizuru.
itd.
pizzerija gondola kod kružnog je ok. pekara "colibri" u ružinoj radi 0-24 i ima odličan burek, među top 2 u gradu!
najbliža OŠ je, čini mi se, u gundulićevoj blizu pravnog faksa. vrtić... nemam pojma.
frizerski ima u radićevoj preko puta pravnog faksa, a vjerojatno i u onim zgradama nasuprot zrinjevcu. mislim da je taj u radićevoj dobar, sestra mi tamo ide na frizuru.
itd.
Vrtic imas "Vedri dani" i Jagerovoj preko puta Filozofskog faksa i "Radost" u Zagrebackoj, pa "Bubamara" u Pejacevicevoj (iza katedrale).
i dobro dosla u grad na Dravi!
i dobro dosla u grad na Dravi!
Sad me najviše zanima ljekarna, žudim za tabletom!
Još jednom, hvala svima
Još jednom, hvala svima
Ljekarna je na kružnom odmah..dakle, blizu ti je.
Ništa..u jednu dužu šetnju, plan grada u ruke.. vjerujem kako ti neće trebati puno da skontaš gdje je što.
To je bolje nego da mi pišemo u kojoj ulici je što
A o događanjima, izlascima i koječemu novome..uvijek možeš saznati na ovom portalu!
Wellcome!
Ništa..u jednu dužu šetnju, plan grada u ruke.. vjerujem kako ti neće trebati puno da skontaš gdje je što.
To je bolje nego da mi pišemo u kojoj ulici je što
A o događanjima, izlascima i koječemu novome..uvijek možeš saznati na ovom portalu!
Wellcome!
biljar u hiru ? ma daaj ... nemoj u tu rupu ni ulazit ...
Velkam 
ima ljekarna i u radićevoj, između reisnerove i gundulićeve.
a lega di si se ti setala, samo tom tvojom ulicom se proseci i naci ces i ljekarnu i frizerski, kad hodas digni glavu i gledaj, os je sveta ana dosta blizu, a vrtic ti je pod nosom tj zavisi na kojem broju zivis, uglavnom... hehe, tj ja vise vladam tu ovim brojevima pred kraj, nego s pocetka ulice
Nova
E da, i koji kafić mi preporučujete za u miru popit kavu?
Puno vam hvala
Kavu dođi popit u Excalibur. Javi mi se na pm i imaš prvu besple.
Možda je bliža i OŠ Franje Krežme, ili bolje reći legendarna Braćika, najbolja škola u dugoj povijesti hrvatske prosvijete.
Kafić? Ovi kod Zrinjevca dobri su samo ako si drot. Ali ih zato ima još mali milijun u gradu.
Kafić? Ovi kod Zrinjevca dobri su samo ako si drot. Ali ih zato ima još mali milijun u gradu.
msilim da bi ipak bliza oš bila "antun tuna mihanović" u gundulicevoj
pa kontas sve ti je blizu... samo trebas setati i to je to...
Kavu dođi popit u Excalibur. Javi mi se na pm i imaš prvu besple.
ajde brate nemoj se odma upucavat ahahahahhahahahahahahaha
ajde brate nemoj se odma upucavat ahahahahhahahahahahahaha