Moto GP 3

Računala, znanost, tehnologija

Moto GP 3

Kao što i naslov kaže treba mi Moto GP 3 na cd-u s crackom i svime potrebnim, tj. da ja stavim cd, instaliram i igram!
Ima li netko za posuditi, prodati, iznajmiti ili bilo kako samo mi nemojte savjetovati skidanje s neta jer se time hebavam već 2 dana..
al ne trebaju mi tri igre za 150 kn, treba mi samo moto gp 3 za 50 kn..
Loona

Gle, moto GP 3 je prastara igra, vjerojatnije ćeš ju naći na polici nekog trgovačkog centra ili blagajni konzuma nego na usenetu ili nekom od torrent siteova... Da trebaš Moto 05, 06 ili 07 - nema frke, a ovako...
bazooka_joe

Loona

Gle, moto GP 3 je prastara igra, vjerojatnije ćeš ju naći na polici nekog trgovačkog centra ili blagajni konzuma nego na usenetu ili nekom od torrent siteova... Da trebaš Moto 05, 06 ili 07 - nema frke, a ovako...

Imam ja, a iako je prastara ima je i na torrentima, provjerio :D
ma skinula ja neku preko torrenta pa nije baš funkcioniralo.. eno skida mi se kući i preko EMulea i još neki torrent ali ne znam da li će to upaliti..
aj mi pošalji link na kojem si ti našao, možda taj bude bolje radio, a ak ne uspijem ima li šanse da se negdje nađemo pa da mi daš kopiju cd-a ili nešt?

Re: Moto GP 3

odi na torrentz.com i ukucaj u tražilicu, ako ne uspiješ, iskopat ću negdje cd.
ma to sam napravila i sad već drugu skidam jer prvi download nije valjao...
pa ti za svaki slučaj počni kopati za cd-om.. ;)
lufus

odi na torrentz.com i ukucaj u tražilicu, ako ne uspiješ, iskopat ću negdje cd.

jesi iskopao taj cd?
ponosno objavljujem da sam igru iskopala i instalirala, ali ne mogu igrati online, navodno zbog wireless modema? skroz me izbacuje.. jel istina to za modem i ako je kako wireless modem spojiti kablom na laptop?
Loona

ponosno objavljujem da sam igru iskopala i instalirala, ali ne mogu igrati online, navodno zbog wireless modema? skroz me izbacuje.. jel istina to za modem i ako je kako wireless modem spojiti kablom na laptop?

Možda neće zato što je pirat?
mislim da nije to problem, zato što se i drugima s wirelessom to događalo.. a ovi s kablovima su normalno igrali a svi imamo piratske igre..
no, mogu li spojiti wireless modem nekako kablom s laptopom?
Loona

Mogu li tenkirati u auto dizel? - Da, ovisi u koji auto...
bazooka_joe

Loona

Mogu li tenkirati u auto dizel? - Da, ovisi u koji auto...

da, kakvo pitanje takav i odgovor.. ;)
Loona

vjerojatno je zbog modema, jel uspiješ pokrenut pa šteka ili?
Loona

Rekao bih da te hebe firewall na WLAN routeru. Možda ti je i Windows firewall blokirao igru, provjeri njega prvo, a onda se baci na port forwarding na routeru.
lufus

vjerojatno je zbog modema, jel uspiješ pokrenut pa šteka ili?

pokrenem ja sve.. chatamo bez problema, međutim kad se krenem uključiti i voziti loada se, krene i onda se ispiše poruke "this session is no longer available" i izbaci me do start menija i tako non stop...
bazooka_joe

Loona

Rekao bih da te hebe firewall na WLAN routeru. Možda ti je i Windows firewall blokirao igru, provjeri njega prvo, a onda se baci na port forwarding na routeru.

probala odma, nije.. :(
Loona

probala odma, nije.. :(

Brezveze... Hoćeš ipak noviju verziju igre? ;-)
ma ne.. ovo je dogovoreni turnir baš s tom verzijom..
A imaš GP 07?
Loona

A imaš GP 07?

Mogu ga skinuti u roku odmah ;-)
bazooka_joe

Loona

A imaš GP 07?

Mogu ga skinuti u roku odmah ;-)

vauuuuu... :shock:
aj pošalji link, ja ću ga skinuti u roku sutra LOL
Loona

aj pošalji link, ja ću ga skinuti u roku sutra LOL

http://tinyurl.com/2tcq3p

rezultati pretrage sa upitom 'moto gp' na merlins portalu.
bazooka_joe

http://tinyurl.com/2tcq3p

rezultati pretrage sa upitom 'moto gp' na merlins portalu.

i kada sam kliknula na taj link, prebacio me na Merlins portal da se registriram, i ajd jesam i što sad? :confused:

Tagovi