Agresivnost
Kakva su vaša iskustva, razmišljanja, i po vama kakve bi trebale biti kazne za takve huligane?
Društvo, politika
Monstrum
koliko mogu primijetit, i po sebi jer imam lijepu kolekciju ožiljaka što od kojekakih boca, poda, a imam i jedan krasni od lopate
insomniaMonstrum
koliko mogu primijetit, i po sebi jer imam lijepu kolekciju ožiljaka što od kojekakih boca, poda, a imam i jedan krasni od lopate
ajme meni.. di li si taj od lopate zaradio..![]()
a neznam, kontam da je to onak čisto frajerisanje, ništa drugo.. ajd potučeš se zbog cure itd.., ajd to još i kontam, iako nikako ne odobravam ikakav oblik nasilja.. al ovak bezveze.. to je već nešto u psihi, neka ''crta'' .. a kazna za huligane? a ne znam.. u neki samostan ih baciti, na neku edukaciju o miru i pravednom
Monstrum
Al kakvo je to bolesno frajerisanje, nije mi jasno već evo dobar niz godina, zašto neko ima potrebu da se svaki put kad izađe van pomariše, meni jednostavno to nije jasno
insomniaMonstrum
Al kakvo je to bolesno frajerisanje, nije mi jasno već evo dobar niz godina, zašto neko ima potrebu da se svaki put kad izađe van pomariše, meni jednostavno to nije jasno
da, pa to da se SVAKI PUT potuku svakako nije normalno plus niti meni osobno jasno!
MonstrumU staro vrijeme nije bilo apatije... Iako su bile te grupice kad je doslo do "picvajza" postojala su pravila, 5-6 na jednu osobu nije pravedno.Ne može se desit ni jedan normalan izlazak da negdje iz daljine ne vidim nekih 5-6 debila (ne mogu nać ni jedan drugi naziv za dotičnu populaciju) ne razbijaju nekog jadnika.
fatcatMonstrumU staro vrijeme nije bilo apatije... Iako su bile te grupice kad je doslo do "picvajza" postojala su pravila, 5-6 na jednu osobu nije pravedno.Ne može se desit ni jedan normalan izlazak da negdje iz daljine ne vidim nekih 5-6 debila (ne mogu nać ni jedan drugi naziv za dotičnu populaciju) ne razbijaju nekog jadnika.
Evil PoodinghNe razumijem Monstrume gdje ti izlazis i sto radis da toliko dobijas batine. Ja sam dobio samo jednom i to djelomicno mojom krivicom, a ostali svi iz moga drustva nikada nisu dobili batine. A svaki vikend smo vani do jutarnjih sati...
Jednostavno treba znati prepoznati debila i ne gledati ih niti komunicirati i to je to...
machori ko te ispizdio neki brđanin ili seljanin? E da i jel teleskopska palica ili bejzbol mislim kako mogu unjet bejzbol palicu u tufnu pa jel nema nekih redara na ulazu?
Monstrum[
Izlazim tamo gdje i vi, OBP, Big Ben, Tufna, Bastion
machorželiš reći da u gradu nemamo dovljno svojih neandertalaca, pa zato misliš da je netko izvan grada??
i ko te ispizdio neki brđanin ili seljanin?

wendy
Jebote, šta bi bilo da su pitali gdje je Karanac![]()
ili kamenac 
CatCloe
![]()
ili kamenac

">
">
">
">
"> divno...
CatCloe
machorželiš reći da u gradu nemamo dovljno svojih neandertalaca, pa zato misliš da je netko izvan grada??
i ko te ispizdio neki brđanin ili seljanin?
ela
Dala bih je njima zakonsku odredbu...
sađenje cvijeća na promenadi nedjeljom između 17.00 do 20.00 pa da vidiš frajere![]()
A kad smo već u temi ,stvar koja me danas šokirala kad sam otvorila novine:
Tinejdžeri zatukli vršnjaka
Mladjo
. prije takvih sranja nije bilo. možda zato što je policija vodila dosta "obavijesnih razgovora" s problematičnim pojedincima. lijepo u auto, na neku čistinu, istamburaju ga, vrate ga nazad u grad i onda mu nepada na pamet ponavljat sranja
nake_radopa normalno, to si u potpunosti u pravu, al tako je prije doista bilo. naime čuo sam to iz prve ruke od jednog starijeg policajca koji je još uvijek u službi i pati se da zaradi mirovinu po zimi, ljetu, snijegu, žegi. i sam mi je potvrdio da je u današnje vrijeme sve ošlo u kurac, a policija nije autoritet kakav je bilaMladjo
. prije takvih sranja nije bilo. možda zato što je policija vodila dosta "obavijesnih razgovora" s problematičnim pojedincima. lijepo u auto, na neku čistinu, istamburaju ga, vrate ga nazad u grad i onda mu nepada na pamet ponavljat sranja
da se tak šta desi tu bi bilo puno sranja...previše...taj kojeg su prebili bi tužio njih...čini mi se velika strka po novinama...
bar se meni tak čini...
Mladjo
pa normalno, to si u potpunosti u pravu, al tako je prije doista bilo. naime čuo sam to iz prve ruke od jednog starijeg policajca koji je još uvijek u službi i pati se da zaradi mirovinu po zimi, ljetu, snijegu, žegi. i sam mi je potvrdio da je u današnje vrijeme sve ošlo u kurac, a policija nije autoritet kakav je bila

betty
demo mi naci te koji si to napravili monsu ,i pod mi mislim bjesni forumasi!!!!
evo nas :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Frost
Svi su vani i šamaraju se međusobno![]()