Offtopic #74

Forum

ako ne nađeš curu imaš onda onog hrvoja iz big bradera i takve ljude...hehe...oni to cijene...momak,pa ti kradeš iz božjeg dvorišta...može te biti stid :):):):):):):):)
adebisi-jug2

ako ne nađeš curu imaš onda onog hrvoja iz big bradera i takve ljude...hehe...oni to cijene...momak,pa ti kradeš iz božjeg dvorišta...može te biti stid :):):):):):):):)

To ako na bilo kaki način znaš pokazati ljubav i ne stidiš se toga ne mora značit da si derpe, a to što je nekom lakše reć volim te nego to pokazat, ma kako način pokazivanja ljubavi bio čudan i smiješan, pokazuje samo nemaštovitost i običnost te osobe.
A što se tiče božjeg dvorišta kontam si da se majstor nasmijo i reko ovaj klinac ima stila, izrast će meni nova ruža, jebeš ružu, tu je ionako za uživanje u životu :D.
ma šalim se ja malo...kontam da si bog pomislio...morat ću stavit električnu ogradu :)
adebisi-jug2

ma šalim se ja malo...kontam da si bog pomislio...morat ću stavit električnu ogradu :)

Kontam si da je prije pomislio moram skinut i ovu bodljikavu žicu i snizit zid, pa moje se ovčice tu ozljeđuju :D
ili...stavit ću ja ogradu do neba da ne bi još netko i silovao moje časne sestre...:):):):)
o cemu vi to???
betty

o cemu vi to???

Malo oftopičarili na temu " volim te prebrzo" LOL