ako ne nađeš curu imaš onda onog hrvoja iz big bradera i takve ljude...hehe...oni to cijene...momak,pa ti kradeš iz božjeg dvorišta...može te biti stid 

Offtopic #74
Forum
adebisi-jug2ako ne nađeš curu imaš onda onog hrvoja iz big bradera i takve ljude...hehe...oni to cijene...momak,pa ti kradeš iz božjeg dvorišta...može te biti stid
To ako na bilo kaki način znaš pokazati ljubav i ne stidiš se toga ne mora značit da si derpe, a to što je nekom lakše reć volim te nego to pokazat, ma kako način pokazivanja ljubavi bio čudan i smiješan, pokazuje samo nemaštovitost i običnost te osobe.
A što se tiče božjeg dvorišta kontam si da se majstor nasmijo i reko ovaj klinac ima stila, izrast će meni nova ruža, jebeš ružu, tu je ionako za uživanje u životu
ma šalim se ja malo...kontam da si bog pomislio...morat ću stavit električnu ogradu 
adebisi-jug2ma šalim se ja malo...kontam da si bog pomislio...morat ću stavit električnu ogradu
Kontam si da je prije pomislio moram skinut i ovu bodljikavu žicu i snizit zid, pa moje se ovčice tu ozljeđuju
ili...stavit ću ja ogradu do neba da ne bi još netko i silovao moje časne sestre...

o cemu vi to???
bettyo cemu vi to???
Malo oftopičarili na temu " volim te prebrzo"