al vibrator ne može svršit...to onda nije to...brate mili...kad su dokazi vidljivi da je posao obavljen kako spada...e onda je to to...
Offtopic #72
Forum
a to što to nije to kao to...e to onda nije to...a to je to tek kad je kao to...onda je to to...
pa vi sad skontajte

pa vi sad skontajte
tek 4 posta, a već zaglavio u mom prostom topicu..
probat ću - to je to samo kad je to to, a kad to nije to, onda to nije to! no, pa sasvim jasno!
adebisi-jug2
a to što to nije to kao to...e to onda nije to...a to je to tek kad je kao to...onda je to to...
pa vi sad skontajte![]()
probat ću - to je to samo kad je to to, a kad to nije to, onda to nije to! no, pa sasvim jasno!
haha...a čuj...odmah na početku sam se pronašao u ovakvim temama 
adebisi-jug2
haha...a čuj...odmah na početku sam se pronašao u ovakvim temama![]()
no pa to lijepo.. kad se čovjek pronađe u nečem..
dakle? nisi se sasvim ozjasnio... evo bit ću direktna i pitati - bi li ti svojoj curi kupio vibrator?
haha...hm...pa...kupio bi joj...al uz jedan uvjet...izmislio bi neki brojač,koji broji kolko je puta upaljen vibrator...i kolko je upaljen,tolko ona meni mora popušit...hehe...šalim se...a vjerojatno bi kupio kad bi me lijepo zamolila...ali da ga ja smijem koristit na njoj...ne može bez mene
Čeka , pa ti nisi ni punoljetan,,,de neću spikat s tobom,,,,još da mi netko bane tu na vrata čovječe,,,,aj furaj s ovog topica,,,
haha...nisam punoljetan brate mili...još mjesec dana...ne mora te biti stid...ak mene nije zašt bi tebe...lol...
al mozak mi razvijen ko da imam 30 god...no dosta o meni...ajmo malo o mom autu... 
joj pa da, pa on nije punoljetan... pec pec ! 

haha...a prije 10 min nije bio problem...sunce vam vibratorsko 
prije 10 min ne primjetih starost tvoju! snimih samo spiku o vibratorima, i odmah se pomamih.. upsi dupsi
ops:">
a dooobro...neće svijet propast...a ne mogu otići u one teme teen...tamo topici big brader i vila maria...
nije to za mene...